Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatTietomalliasiantuntija, Helsinki

Tietomalliasiantuntija, Helsinki

Oletko tyyppi, joka innostuu uusista jutuista? Kiinnostaisiko sinua edistää työlläsi kiinteistö- ja rakennusalan digitaalista kehitystä? Miten olisi mukava tiimi, jossa saat pallotella ajatuksiasi muiden propellipäiden kanssa?

Kehitys ja data -osastomme hakee työkaverikseen talotekniikan tietomallintamisen ammattilaista. Voisitko sinä olla etsimämme tietomalliasiantuntija?

Työnkuvassasi tärkeää on jatkuva parantaminen sekä rohkeus heittäytyä haasteisiin, joiden lopputuloksesta ei aina ole tietoa. Tulet toimimaan ammatillisesti erittäin mielenkiintoisissa kohteissa tietomalliasiantuntijana, opastaen ja auttaen muut osapuolet toimimaan yhteisen hankkeen hyväksi.

Kotijoukkueeseesi kuuluu 9-henkinen joukko alan osaajia: kehityspäällikkö, BIM developer, tietomalliasiantuntijoita ja kehitysjohtaja. Teemme taloteknisen tietomallintamisen tuki- ja kehitystehtäviä Granlund-konsernin laajuisesti.

Tulet törmäämään työssäsi ainakin näihin avainsanoihin: IFC, Revit, MagiCAD, BIM360/ACC, Solibri, SimpleBIM, Dynamo, Navisworks, visualisoinnit, buildingSMART ja Digital Twin. Älä huolestu, jos kaikki eivät ole tuttuja! Kaikkea ei tarvitse tietää ja osata, räätälöimme työnkuvasi osaamisesi ja kehittymishalukkuutesi mukaiseksi.

Olemme ihan varmoja, että sinulla on meille myös uusia ajatuksia ja kehitysehdotuksia, ja kuulemme niitä mieluusti. Arvostamme laaja-alaista asennetta, perusteltuja mielipiteitä ja uskallusta katsoa asioita ulkokehältä.  Lue lisää Granlundin innovaatiotoiminnasta.

Toivomme, että tukikohtanasi olisi Helsingin konttorimme, jossa me muutkin työskentelemme silloin, kun emme tee etätöitä. Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn ja meille sopii myös, jos haluat pitää työpistettäsi muualla Suomessa; Granlundilla on 27 toimistoa ympäri Suomen, joten voit valita itseäsi lähimmän konttorin tukikohdaksesi.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta soveltuvaa AMK-koulutusta tai ylempää korkeakoulututkintoa sekä soveltuvaa työkokemusta. Työssäsi tulet tarvitsemaan englannin kielitaitoa, mutta pärjäät peruskielitaidolla. On eduksi, jos puhut suomea, mutta pärjäät työssäsi myös englannilla. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Terolle (tero.jarvinen@granlund.fi) 3.10. 2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Tero vastaa niihin mielellään. Granlund Oy:n kehitysjohtaja Tero Järvisen tavoitat numerosta +358 50 3232934 tai sähköpostilla osoitteesta tero.jarvinen@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?