Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatTrainee, Helsinki

Trainee, Helsinki

Hei sinä valmistumisvaiheessa oleva tai parin viime vuoden aikana valmistunut energia- ja/tai ympäristöalan tulevaisuuden ammattilainen! Haluatko olla tulevaisuuden talentti, jonka rautaista ammattiosaamista on energiatehokkuus, vähähiilisisyys ja vastuullisuus kira-alalla?

Onko sinulla perustiedot alasta ja olet opinnoissasi erikoistunut johonkin yllä mainituista teemoista?

Jos vastasit kyllä, hae maaliskuussa 2022 alkavaan Talent-ohjelmaamme! Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen väylän ammatilliseen kehittymiseen alan mestareiden opissa.

Ohjelman mentoreina toimivat Granlundin energiatehokkuuden, vähähiilisisyyden ja vastuullisuuden kokeneet ammattilaiset. Mentoreiden kanssa pääset sparraamaan omia ajatuksiasi ja keskustelemaan vaikkapa alan trendeistä ja tulevaisuuden näkymistä.

Granlundin Talent-ohjelma

 • Ohjelman kesto on 9 kuukautta
 • Ohjelmaan valitaan 3 Talenttia
 • Sinulle nimetään oma henkilökohtainen ohjaaja ja mentori, jotka tukevat sinua koko ohjelman ajan
 • Saat lisäksi tukea työhösi ympärillä työskenteleviltä granlundilaisilta
 • Ohjelmaan kuuluu monipuolisesti substanssiosaamiseen ja liiketoimintaan liittyviä koulutuksia
 • Ohjelman aikana työskentelet myös oman osastosi ulkopuolella ja tutustut muiden ammattilasten toimintaan monipuolisesti

Mitä jää käteen?

Ohjelman päättyessä työskentelet tiiviisti osana oman osastosi porukkaa, ja työsuhteesi jatkuu vakituisena. Meillä Granlundilla tuetaan ammatillista kasvua ja kehitystä koko uran ajan.

9 kuukauden ohjelman jäljiltä sinulla on erittäin hyvät lähtökohdat rakentaa uraasi monipuolisena ammattilaisena. Olet saanut paljon ammatillista koulutusta, jollaista koulut eivät välttämättä voi tarjota.

Ohjelman jälkeen sinulla on laaja-alainen käsitys alasta ja olet kehittänyt hyvin ammatillisia verkostojasi.

Mitä toivomme sinulta?

 • Olet juuri valmistumassa tai parin viime vuoden aikana valmistunut energia- ja/tai ympäristöalan korkeakouluopiskelija
 • Olet luonteeltasi utelias ja rakastat ongelmien ratkaisua
 • Asenteesi on avoin ja haluat jatkuvasti kehittyä
 • Suomen- ja englannin kielen taitosi on sujuva

Hae nyt Granlundin Talent-ohjelmaan!

Talent-ohjelmaamme ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 28.11. 2021 mennessä.

Jatkoon pääsyn varalta tiedoksi, että Talent-ohjelman ryhmähaastattelupäivä on 14.12.2021. Haastattelu pidetään Granlundin toimistolla Helsingissä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Sari vastaa niihin mielellään. Koordinaattori Sari Seppälän tavoitat sähköpostilla osoitteesta sari.seppala@granlund.fi tai puhelimitse numerosta 0408243056.

Jos haluat jutella ohjelman vetäjän, liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville Reinikaisen kanssa, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 050 541 5375 seuraavina ajankohtina:

 • 12.11. klo 15-16
 • 15.11. klo 14-15
 • 26.11. klo 9-10

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Meitä on jo reippaasti yli 1100 ympäri Suomen. Olemme työpaikka, jossa arvostetaan työkavereita ja jokaisen työpanosta. Hommat hoituvat meillä sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita.

Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.

Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.

Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.

Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.

Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Villen siipien suojassa

Talent-ohjelman voimaeläimenä toimii liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville Reinikainen.

Ville on työskennellyt Granlundilla useilla eri osastoilla ja useissa eri positioissa. Hän jos kuka tietää, miten hyödyllistä on päästä työskentelemään erilaisten ammattilaisten kanssa ja erilaisista näkökulmista.

Miten Villen ura on kulkenut nykyhetkeen?

”Energia on toimialana hyvin poikkitieteellinen, ja siksi energiatehokkuushankkeet vaativat korkeaa osaamista, omistautumista ja kykyä tehdä yhteistyötä.”

Villen uusin blogi Kauppalehdessä: Visiosta todellisuuteen – mistä aidosti älykäs rakennus koostuu?

Mitä Granlund tarjoaa opiskelijoille?

Lue lisää Granlundin opiskelijoille suunnatuilta urasivuilta!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?