Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatVähähiilisen rakentamisen asiantuntija, Helsinki

Vähähiilisen rakentamisen asiantuntija, Helsinki

Kiinnostaisiko työ, jossa voit aidosti vaikuttaa ilmastonmuutoksen hillintään joka päivä? Palatko halusta edistää vähähiilistä rakentamista omalla ammattitaidollasi?  

Meillä on juuri tämmöinen työpaikka odottamassa sinua. Meillä on mukava tiimi ja hyvä tekemisen meininki. Vähähiilisyydestä tulee päivä päivältä tärkeämpi osa tekemistämme ja siksi tarvitsemme uuden työkaverin. Oletko sinä kaipaamamme vähähiilisen rakentamisen asiantuntija?

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat rakennushankkeiden ohjaaminen vähähiilisiksi. Samalla otat huomioon muut rakentamisen energia- ja ympäristönäkökulmat. Tehtäväsi ovat monipuolisia ja rakennushankkeet vaihtelevat asuinrakentamisesta suuriin sairaalakampuksiin.

Tiimimme puhaltaa yhteen hiileen ja kehittää asioita yhdessä. Voit olla varma, että apu on aina lähellä, etkä jää yksin painimaan haasteiden kanssa.

Lue granlundilaisten työstä hiilineutraalin yhteiskunnan rakentajina

Virallinen toimipaikkasi on pääkonttorimme Helsingissä, mutta meillä on erittäin joustava suhtautuminen etätöihin ja joustamme myös elämäntilanteiden mukaan.

Kuuntele energianmurtajat-podcastiamme

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme, että olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri. Suuntautumisesi on voinut olla esimerkiksi ympäristö-, rakennus- tai talotekniikka, kiertotalous tai materiaalitekniikka. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi, työn sisältö katsotaan kokemuksesi mukaan sopivaksi. Pääasia on, että olet innostunut ja kiinnostunut vähähiilisestä rakentamisesta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta rakentamisesta tai hiilijalanjälkilaskennasta.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 30.1.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteista tai meillä työskentelemisestä, Ulla vastaa vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Ulla Nykterin tavoitat numerosta 050 303 7697 tai sähköpostilla ulla.nykter@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?