Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatVastuullisuuspäällikkö, koko Suomi

Vastuullisuuspäällikkö, koko Suomi

Haluatko osaksi työyhteisöä, jossa vastuullisuus on strateginen ja koko yrityksen toimintaa läpileikkaava teema? Onko sinulle tärkeää päästä vaikuttamaan käytännön tasolla vastuullisuuden toteutumiseen?

Etsimme nyt työkaveriksemme vastuullisuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Huolehdit osaltasi Granlund-konsernin vastuullisuusohjelman etenemisestä ja vaikuttavuudesta sekä ympäristöjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä. Tuotat vastuullisuuteen liittyvää materiaalia sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön. Työssäsi pääset edistämään Granlundin vastuullisuusohjelmaa mm. sisäisten koulutusten, infotilaisuuksien ja sisäisten kampanjoiden kautta.

Vastuullisuuspäällikkönä olet liiketoiminnan tukena ympäristöön ja vastuullisuuteen liittyvissä kysymyksissä.  Seuraat, suunnittelet ja kehität liiketoiminnan etiikkaa,  vastuullisuutta sekä ympäristöasioita. Vastaat näihin liittyvän datan keräämisestä ja mittaamisesta.

Tiimiisi kuuluu lisäksesi laatu- ja vastuullisuusjohtaja sekä laatupäällikkö, joiden kanssa toimit tiiviissä yhteistyössä. Lisäksi konsernissa toimii laaja paikallisten laatu- ja ympäristövastaavien joukko. Työyhteisössämme on lisäksi paljon vastuullisuuden asiantuntijoita ja alansa huippuja, joiden kanssa toimit yhteistyössä.

Vastuullisuuspäällikkönä vastaat suurten kokonaisuuksien edistämisestä, mutta arkeesi kuuluu myös rutiininomaisia perustehtäviä ja pieniä hommia, joiden pitää rullata eteenpäin.

Luotamme osaamiseesi ja annamme sinulle vapaat kädet tehdä asioita, kannustamme sinua kehittymään ammatillisesti ja oppimaan uutta. Tukea ja sparrailua löytyy aina, ratkaisuja etsitään myös yhdessä.

Työpisteesi sijainnilla ei ole niin suurta väliä, mutta jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, toivomme sinulta jonkin verran matkustusvalmiutta. Granlund toimii tällä hetkellä 27 paikkakunnalla Suomessa, pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Malmilla. Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn. Työt alkavat tammikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai työkokemuksen kautta osaamista ja valmiutta toimia vastuullisuuspäällikön tehtävässä. Edellytämme sinulta kokemusta tai osaamista hiilijalanjälkilaskennasta, vastuullisuusraportoinnista tai ympäristöjärjestelmistä.

Odotamme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta myös itsenäistä työotetta ja kykyä edistää asioita. Lisäksi yhteistyökyky, halu kehittää ja rohkeus kokeilla uutta auttavat  sinua menestymään tehtävässä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 21.11. 2021  mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana. 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Maila vastaa niihin mielellään. Laatu- ja vastuullisuusjohtaja Maila Hervan tavoitat joko puhelimitse p. 0400 175142 (katso alta parhaat soittoajat) tai sähköpostilla osoitteesta  maila.herva@granlund.fi  

Mailan tavoitat parhaiten:
to 4.11. klo. 8–10
ke 10.11. klo. 8–11
ti 16.11. klo 14–16

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi 

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin! 

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?