Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatViestinnän asiantuntija, Helsinki

Viestinnän asiantuntija, Helsinki

Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa mennään koko ajan eteenpäin? Miten olisi tiimi, jonka kanssa työt sujuvat ja hymy on herkässä?

Etsimme mukavan nelihenkisen tiimimme täydennykseksi aivan uuteen positioon viestinnän asiantuntijaa.

Tulet vastaamaan Granlund-konsernin sisäisestä viestinnästä ja sen kehittämisestä. Uudistamme parhaillaan intraamme ja sinusta tulee sen pääkäyttäjä ja yhteisömanageri.

Toinen keskeinen osa työtäsi tulee olemaan rekrytointiviestintä ja -markkinointi. Yrityksemme kasvaa kovaa vauhtia ja rekrytoimme paljon uusia asiantuntijoita. Tässä työssä teet tiivistä yhteistyötä Granlundin HR:n kanssa. Sinun tehtäviisi kuuluu kirjoittaa houkuttelevia rekrytointi-ilmoituksia ja suunnitella rekrytointimarkkinoinnin kampanjat.

Etsimme työkaveriksemme intohimoista sisällöntuottajaa. Olet luova ja tehokas kirjoittaja, jolta syntyy sisältöjä monipuolisesti eri kanaviin: intraan, verkkosivuille ja someen. Kirjoitat, suunnittelet ja tuotat sisältöjä yhdessä meidän ja asiantuntijoidemme kanssa. Odotamme innolla uusia ideoitasi ja kehitysehdotuksiasi.

Reippaalla asenteella ja vahvalla motivaatiolla pärjäät tässä työssä erittäin pitkälle, mutta yritysviestintäkokemuksesta on paljon etua. On tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, etkä pelästy alan jargonia. Osaat priorisoida tekemisiäsi ja erottaa olennaisen epäolennaisesta.

Olemme joustava työnantaja ja suhtaudumme erittäin myönteisesti etätyöskentelyyn. Tukikohtasi tulisi olemaan Helsingin konttorillamme Malmilla.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta ja vähintään viiden vuoden kokemusta viestinnän, markkinoinnin tai media-alan asiantuntijatehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kirjoittajan lahjat ja luovuutta, jota yritysviestinnässä tarvitaan. Osaat toimia itsenäisesti ja yhdessä vaihtuvien kokoonpanojen kanssa sekä mitata ja raportoida tekemistäsi.

Eduksi katsomme sujuvan englannin kielen taidon ja kokemuksen sisäisen viestinnän ja työnantajakuvan kehittämisestä sekä M365/SharePoint-ympäristöstä. Myös kokemus markkinointiviestinnästä ja/tai kiinteistö- ja rakennusalalta ovat eduksesi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla Mollille (molli.nyman@granlund.fi) 27.9.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Molli vastaa niihin mielellään. Granlundin markkinointi- ja viestintäjohtaja Molli Nymanin tavoitat numerosta 044 712 3534 keskiviikkona 8.9. klo 9-12, 15.9. klo 12-15 ja 22.9. klo 9-12 tai sähköpostilla molli.nyman@granlund.fi.

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?