Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatYlläpidon ja kunnossapidon asiantuntija, Helsinki

Ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntija, Helsinki

Haluatko työskennellä todella motivoituneessa porukassa kiinnostavien asiakkuuksien parissa? Miten olisi työyhteisö, jossa jokaisen ammattilaisen osaaminen on tärkeää ja sitä arvostetaan?

Etsimme työkavereiksemme kunnossapidon ja ylläpidon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimistollemme.

Tulet työskentelemään taustastasi ja kokemuksestasi riippuen kunnossapidon ja/tai ylläpidon asiantuntijana elinkaarijohtamisen palveluihin erikoistuneessa tiimissä. Tiimisi asiakkaita voivat olla esim. sijoittajat, kaupan ala tai yliopistot.

Kunnossapidon asiantuntijana voit arvioida kiinteistöjen kuntoa ja korjaustarpeita omalla osaamisalueellasi, suunnitella kunnossapitoa portfoliotasolla sekä osallistua vuosittaisiin auditointeihin ja kohdekartoituksiin. Ylläpidon asiantuntijana voit määrittää huoltosuunnitelmia taloteknisille järjestelmille, tai kehittää, raportoida ja analysoida asiakkaan ylläpitoprosesseja. Toisinaan voit osallistua projektitiimin jäsenenä esimerkiksi kiinteistöpalveluiden kilpailutusprosesseihin tai strategiaprojekteihin.

Palveluissamme korostuvat asiakasymmärrys, tiedolla johtaminen, vastuullisuus ja jatkuvan parantamisen periaate. Haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen aktiivisesti toimien sekä digitaalisia työkaluja hyödyntäen. Tavoitteemme on olla alamme suunnannäyttäjä kiinteistöjen ylläpidon ja kunnossapidon johtamisessa.

Ympärilläsi on rento ja ammattitaitoinen työyhteisö. Kannustamme sinua oppimaan uutta, toivomme sinun tuovan esille omia näkemyksiäsi ja tarjoamme vapautta sekä vastuuta työtehtävissä. Kun kerrot ammatillisen mielipiteesi, kuuntelemme ilolla. Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme.

Tukikohtasi tulee sijaitsemaan Helsingin toimistollamme Malmilla, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista, lähinnä kotimaassa ja tarvittaessa Suomen lähialueilla.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta tekniikan alan korkeakoulututkintoa (DI, AMK-insinööri tai vastaava). Sinulla on sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä vähintään tyydyttävä englannin kielen taito.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja aktiivinen ihminen, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Alan työkokemus esim. kiinteistöpalveluiden työnjohdollisten tehtävien parista, kiinteistöpäällikön tehtävistä, kunnossapidon hallinnasta, kiinteistökonsultoinnista, suunnittelusta, uudis- tai korjausrakentamisesta katsotaan eduksi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveesi kera alla näkyvän botin kautta. Hakumme on auki 15.1. 2022 asti, mutta täytämme paikan, kun sopiva henkilö löytyy. Työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen ryhmäpäällikkömme Emilia Salovaara ja Joonas Alakomi vastaavat niihin mielellään. Heidät tavoitat sähköpostilla tai puhelimitse:

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?