Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatYlläpidon ja kunnossapidon asiantuntija, Helsinki

Ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntija, Helsinki

Haluatko työskennellä todella motivoituneessa porukassa kiinnostavien asiakkuuksien parissa? Miten olisi työyhteisö, jossa jokaisen ammattilaisen osaaminen on tärkeää ja sitä arvostetaan?

Etsimme työkaveriksemme ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen.

Tulet työskentelemään ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntijana elinkaarijohtamisen palveluihin erikoistuneessa tiimissä. Tiimisi asiakkaina voivat olla esim. kunnat ja kaupungit sekä muu julkinen sektori ja rakennusliikkeet.

Ylläpidon asiantuntijana voit esimerkiksi määrittää huoltosuunnitelmia taloteknisille järjestelmille, koordinoida tiedonkeruuta rakennushankkeissa tai kehittää, raportoida ja analysoida asiakkaan ylläpitoprosesseja.

Pääset myös arvioimaan kiinteistöjen kuntoa ja korjaustarpeita omalla osaamisalueellasi, suunnittelemaan kunnossapitoa portfoliotasolla sekä osallistumaan vuosittaisiin auditointeihin ja kohdekartoituksiin. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista, lähinnä kotimaassa ja tarvittaessa Suomen lähialueilla.

Palveluissamme korostuvat asiakasymmärrys, tiedolla johtaminen, vastuullisuus ja jatkuvan parantamisen periaate. Haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen aktiivisesti toimien sekä digitaalisia työkaluja hyödyntäen. Tavoitteemme on olla alamme suunnannäyttäjä kiinteistöjen ylläpidon ja kunnossapidon johtamisessa.

Ympärilläsi on rento ja ammattitaitoinen työyhteisö. Kannustamme sinua oppimaan uutta, toivomme sinun tuovan esille omia näkemyksiäsi ja tarjoamme vapautta sekä vastuuta työtehtävissä. Kun kerrot ammatillisen mielipiteesi, kuuntelemme ilolla. Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme.

Tukikohtasi tulee sijaitsemaan Helsingin toimistollamme Malmilla, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta tekniikan alan korkeakoulututkintoa (DI, AMK-insinööri tai vastaava) ja sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja aktiivinen ihminen, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Alan työkokemus esim. kiinteistöpalveluiden työnjohdollisten tehtävien parista, kunnossapidon hallinnasta, kiinteistökonsultoinnista, suunnittelusta, uudis- tai korjausrakentamisesta katsotaan eduksi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveesi kera alla näkyvän botin kautta 19.11.2021 mennessä.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Joonatan vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Joonatan Uuspellon tavoitat sähköpostilla osoitteesta joonatan.uuspelto@granlund.fi tai puhelimitse: 0400 427 882.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?