Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatYlläpidon ja kunnossapidon asiantuntija, Tampere

Ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntija, Tampere

Haluaisitko auttaa asiakkaita pitämään huolta kiinteistöistään koko elinkaaren ajan? Haluaisitko työn, jossa osaamistasi arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan?

Etsimme nyt työkaveriksemme ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntijaa Tampereelle elinkaarijohtamiseen erikoistuneeseen tiimiin.

Kiinteistöalan asiantuntijana autat asiakkaitamme pitämään huolta kiinteistöistään koko niiden elinkaaren ajan. Otat kiinteistön kunnossapidon kehittämisen haltuun kiinteistödatan avulla ja hyödynnät työssäsi esimerkiksi Granlund Managerin tarjoamaa tietoa. Pääset myös kehittämään kiinteistönpidon palveluitamme, kuten ylläpidon auditointeja, ylläpitosopimuksia, kohdekartoituksia ja asiakkaan ylläpitoprosessien analysointia ja raportointia.

Tulet osaksi neljän hengen tiimiämme, jossa tuemme toisiamme ja arvostamme uusia ideoita. Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme.

Tiimisi asiakkaita ovat pääosin kunnat ja kaupungit, yksittäiset kiinteistöjen omistajat ja sairaanhoitopiirit. Palveluissamme korostuvat asiakasymmärrys, tiedolla johtaminen, vastuullisuus ja jatkuvan parantamisen periaate. Haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen reippaalla ja asiantuntevalla tekemisellä ja hyödyntämällä digitaalisia työkaluja.

Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn, mutta tukikohtasi on toimistomme Tampereella.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta kiinteistöalaa tukevaa korkeakoulututkintoa (DI, AMK-insinööri tai vastaava). Odotamme, että olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja asiakaslähtöinen ja tulet juttuun kaikkien kanssa. Suomea osaat sujuvasti sekä puhuttuna että paperilla ja englantia vähintään tyydyttävästi.  

Katsomme eduksi työkokemuksen esimerkiksi kiinteistöpalveluiden työnjohtotehtävistä, kiinteistöpäällikön tehtävistä, kunnossapidon hallinnasta, kiinteistökonsultoinnista, suunnittelusta tai uudis- tai korjausrakentamisesta.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 20.2.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jani vastaa niihin mielellään. Osastonjohtaja Jani Savolaisen tavoitat puhelimitse p. 050 315 2653 tai sähköpostilla jani.savolainen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?