Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatYlläpidon ja kunnossapidon asiantuntija, Jyväskylä

Ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntija, Jyväskylä

Haluatko työskennellä todella motivoituneessa porukassa kiinnostavien asiakkuuksien parissa? Miten olisi työyhteisö, joka arvostaa asiantuntemustasi ja ideoitasi? Haluaisitko kehittymisesi myötä saada lisää vastuuta?

Kiinteistönpidon osastolla olisi Jyväskylässä paikka auki uudelle osaajalle. Etsimme nyt työkaveriksemme sinua, kiinteistöalan asiantuntija.

Tulet työskentelemään ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntijana elinkaarijohtamisen palveluihin erikoistuneessa tiimissä. Ylläpidon asiantuntijana voit esimerkiksi määrittää huoltosuunnitelmia taloteknisille järjestelmille, koordinoida tiedonkeruuta rakennushankkeissa tai kehittää, raportoida ja analysoida asiakkaan ylläpitoprosesseja. Pääset myös suunnittelemaan kiinteistöjen kunnossapitoa sekä osallistumaan vuosittaisiin auditointeihin ja kohdekartoituksiin.

Tiimisi asiakkaita ovat pääosin kotimaiset ja ulkomaiset kaupan alan toimijat, yliopistot ja sairaanhoitopiirit. Palveluissamme korostuvat asiakasymmärrys, tiedolla johtaminen, vastuullisuus ja jatkuvan parantamisen periaate. Haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen reippaalla ja asiantuntevalla tekemisellä ja hyödyntämällä digitaalisia työkaluja.

Kun kerrot ammatillisen mielipiteesi, kuuntelemme ilolla. Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme. Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn, mutta tukikohtasi tulisi olemaan toimistomme Jyväskylän Mattilanniemessä.

Perehdyttyäsi toimintatapoihin voit halutessasi saada lisää vastuuta projektipäällikön roolissa. Silloin toimit vastuuhenkilönä asiakasrajapinnassa koko palveluprosessin ajan. Palveluprosessiin kuuluu mm. myynti- ja tarjoustoiminta, palvelun tuottaminen ja projektiin nimetyn tiimin johtaminen.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta kiinteistöalaa tukevaa korkeakoulututkintoa (AMK-insinööri, tradenomi tai vastaava) sekä työkokemusta kiinteistöjen kunnossapidon tai ylläpidon hallinnasta. Odotamme, että olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja asiakaslähtöinen ja tulet juttuun kaikkien kanssa. Suomea osaat sujuvasti sekä puhuttuna että paperilla ja englantia vähintään tyydyttävästi.  

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän rekrybotin kautta viimeistään  10.1.2022. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana. 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Katariina vastaa niihin mielellään. Asiakkuuspäällikkö Katariina Järvisen tavoitat puhelinnumerosta 040 5781 617  tai sähköpostiosoitteesta katariina.jarvinen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?