LVI-suunnittelupäällikkö, Mikkeli

Suunnittelun ammattilainen, kaipaatko elämääsi työtä, jossa pääset näkemään läheltä yrityksen kasvun ja toimimaan kehittäjän roolissa? Haluatko osaksi kasvavaa kiinteistö- ja rakennusalan konsernia, jonka tekemällä työllä on vaikutus monen ihmisen elämään?

Suomen Controlteam Oy:n toiminta yhdistyi Granlund Oy:hyn 1.2.2020 ja toukokuun alusta alkaen toiminta jatkuu Granlund Mikkeli Oy:n nimellä. Haemme nyt LVI-osaston suunnittelupäällikköä avaamaan suunnittelun liiketoimintaamme Mikkeliin.

Päällikkönä tulet työskentelemään hankkeissa suunnittelijan tehtävissä ja ohjaamaan projektien suunnittelutöitä. Työskentelet asiakasrajapinnassa johtaen projekteja laadulliset, toiminnalliset ja taloudelliset kriteerit huomioiden. Tehtävääsi kuuluu suunnittelutöiden hankkiminen yhdessä toimipisteen johtoryhmäläisten kanssa sekä tulevaisuudessa suunnitteluosaston esimiestehtävät.

Ensimmäisenä Mikkelin yksikön suunnittelijana pääset kasvattamaan omaa suunnitteluosastoasi ja muodostamaan suuntalinjoja toiminnalle. Kokeneena ammattilaisena pääset oikeasti vaikuttamaan tehtävässäsi. Menestymistäsi tukee muiden kaupunkien suunnittelutiimien vetäjät sekä Mikkelin yksikön koko henkilöstö.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Yrityksessämme seurataan työhyvinvointia jatkuvasti ja työntekijämme ovat todistetusti viihtyneet meillä. Käytössäsi ovat tehokkaat työkalut, hyvät mahdollisuudet kehittyä ja paljon sisäisiä koulutuksia. Mikkelissä työmatkat taittuvat helposti vaikkapa pyörällä ja tarjolla on erinomaiset puitteet vapaa-ajallesi.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa teknistä koulutusta LVI-alalta (DI, Ins. tai vastaava)
  • vankkaa kokemusta LVI-suunnittelusta mielellään vähintään 5 vuoden ajalta
  • asiakaslähtöistä toimintatapaa
  • hyviä ihmis- ja johtamistaitoja
  • kiinnostusta laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden aktiiviseen seurantaan

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen olli.tirkkonen@suomenct.fi 26.2.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Controlteam Oy:n toimitusjohtaja Olli Tirkkonen, p. 050 408 6843 tai olli.tirkkonen@suomenct.fi.