Hyppää sisältöön
UutinenHyvä tiimihenki sai Jarkon ja Antin palaamaan Granlund Pohjanmaalle

Hyvä tiimihenki sai Jarkon ja Antin palaamaan Granlund Pohjanmaalle

14.6.2023 – Hyvä yhteishenki, mukavat työkaverit ja joustavan työelämän tukeminen saivat Jarkko Hautalan ja Antti Toppisen palaamaan Granlund Pohjanmaalle.

Aihepiiri
Työnantajakuva
Jaa

”Granlund Pohjanmaalla mahtavinta on mukavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita tukemaan ja auttamaan tarvittaessa. Tämä on meidän porukkamme ehdoton vahvuus, ja työkavereihin on syntynyt vahva luottamus. Se onkin yksi niistä syistä, mikä sai palaamaan tänne takaisin”, kertoo sähköosaston johtajana työskentelevä Jarkko Hautala.

Jarkko palasi Granlund Pohjanmaalle viime vuoden maaliskuussa Vaasan toimipisteelle. Aiemmin hän oli työskennellyt Granlundilla sähkösuunnittelijana ja projektipäällikkönä, mutta kaipasi erilaisia haasteita työurallaan. Vietettyään pari vuotta toisen yrityksen palveluksessa avautui Granlund Pohjanmaalla sähköosaston johtajan paikka, mikä sopi Jarkon urasuunnitelmiin.

Tässä tehtävässä koen olevani omassa paikassani ja nautin esimiestyöstä.

Jarkko Hautala, sähköosaston johtaja

”Tässä tehtävässä koen olevani omassa paikassani ja nautin esimiestyöstä ja siihen liittyvistä haasteita. Granlundilla saa olla monessa jutussa mukana ja pääsee helposti vaikuttamaan omaan työnkuvaan ja työtehtäviin” Jarkko mainitsee.  

Mielenkiintoinen uusi tehtävä ja hyvä tiimihenki houkutteli myös sähkösuunnittelun projektipäällikkönä työskentelevän Antti Toppisen palaamaan takaisin Granlund Pohjanmaalle vuoden poissaolon jälkeen.

”Tulin takaisin, koska tarjolla oli mielenkiintoinen tehtävä sekä kivat työkaverit. Granlund Pohjanmaalla on aina ollut hyvä yhteishenki ja tänne oli helppo palata. Vähän tuntuikin siltä, että kotiin palaisi”, Antti naurahtaa.

Joustava työ ja laaja tukiverkosto osana arkena

Granlund Pohjanmaalla näkyy ison yrityksen tarjoamat mahdollisuudet laajassa tukiverkostossa ja henkilöstöeduissa.

”Täällä meillä on ison konsernin tuki, ja valtavasti asiantuntijuutta hyödynnettävissä. Esimerkiksi Granlund Pohjanmaan eri toimipisteiden välillä tehdään paljon yhteistyötä ja käytetään yhdessä kaikkia Pohjanmaalla olevia resursseja isoissa projekteissa”, Jarkko kertoo.

Granlund Pohjanmaalla on aina ollut hyvä yhteishenki ja tänne oli helppo palata.

Antti Toppinen, projektipäällikkö

Granlund Pohjanmaalla löytyy joustoa etätöiden suhteen ja granlundilaisille merkityksellistä ja omannäköistä työelämää tuetaan monin tavoin. Haasteita ja vastuuta saa työtehtäviin, mutta aina löytyy hiha, josta nykäistä apua ja tukea tarvittaessa.

”Granlund Pohjanmaalla saa sopivasti vastuuta omiin projekteihin ja tiukan paikan tullessa löytyy aina henkilö, joka osaa auttaa. Lisäksi joustavan etätyön tekeminen on tukenut omaa arkeani, koska kuljen eri paikkakunnalta Vaasan toimistoon”, Antti toteaa.

Haluatko kuulla lisää?

Rakennuttajaksi Pohjanmaalle?

Haluaisitko mukaan monipuolisiin uudis- ja korjausrakentamisen hankkeisiin?

Nyt etsimme mukavaan tiimiimme Vaasaan rakennuttajaa

Haaveiletko paluusta Pohjanmaalle?

Olit sitten vasta uraasi aloitteleva tai jo pidempää kokemusta kerryttänyt konkari, Granlund Pohjanmaalla on monenlaisia mahdollisuuksia.

Tutustu neljään syyhyn, miksi valita tulevaksi työpaikaksi Granlund Pohjanmaa!

Jarkko Hautala

Osastonjohtaja, sähkö
Granlund Pohjanmaa Oy

Antti Toppinen

Projektipäällikkö
Granlund Pohjanmaa Oy

Lisää uutisiamme

Tamperelainen Projektivisio osaksi Granlundia

29.09.2023 – Granlund vahvistaa sairaalatekniikan osaamistaan Pirkanmaan alueella ostamalla Projektivisio Oy:n osakekannan.

Uutinen

Granlund antaa vuosia kehitetyn tietomallinnuspohjan maksutta jakoon

28.09.2023 – Revit on tietomallinnusohjelmisto, jonka tehokas käyttö edellyttää työlästä alkuasetusten määrittelyä. Granlundilla on käytetty Revit-mallipohjan kehittämiseen useita satoja työtunteja, ja nyt…

Uutinen

Talotekniikka johtaa tietä kohti tekoälyratkaisuja

27.09.2023 – Tekoälyyn perustuvien sovellusten käyttöönotto edellyttää suurten datamäärien analysointia ja tiedon vakioimista. Talotekniikka näyttää tässä mallia koko kiinteistö- ja rakennusalalle.

Uutinen

Granlund sai toimiston Kotkaan

21.09.2023 – Granlund avasi uuden toimiston Kotkaan. Paikallisia työntekijöitä työllistävä toimisto sijaitsee meren äärellä juuri kalustetuissa toimitiloissa.

Uutinen
talotekniset järjestelmät

Ympäristöministeriön selvitys tarkentaa tietoa talotekniikan päästövaikutuksista

12.09.2023 – Ympäristöministeriön tuore selvitys tarkentaa huomattavasti taloteknisten järjestelmien päästövaikutuksia. Selvitys auttaa rakennusalan toimijoita tekemään tarkempia laskelmia taloteknisten järjestelmien vaikutuksesta rakennusten hiilijalanjälkeen.

Uutinen

Miltä energia näyttää valotaiteen keinoin?

08.09.2023 – Jyväskylässä järjestettävä Valon kaupunki -tapahtuma pidetään tänä vuonna 28.9.–7.10. Granlundin vuorovaikutteisen teoksen teema on energian eri muodot. Teokseen osallistuvan ihmisen…

Uutinen

Vastuullinen kiinteistönomistaja varautuu häiriötilanteisiin ennalta

28.08.2023 – Kiinteistöön kohdistuvat mahdolliset häiriötilanteet ja riskit kannattaa selvittää ennakoiden. Tärkeintä on varmistaa käyttäjien turvallisuus ja kriittisten järjestelmien toiminta kaikissa tilanteissa.

Uutinen

Fiksu yritys varautuu sähkökatkoihin

28.08.2023 – Jokaisen yrityksen kannattaa laatia varautumissuunnitelma sähkökatkojen varalta. Kriittisten toimintojen turvaaminen voi edellyttää varavoimaa ja vaihtoisia reittejä sähkönsyötölle.

Uutinen

Suomalainen osaaminen tukemassa Romanian sairaalakannan uudistusta

21.08.2023 – Suomalaisen sairaalasuunnittelun ja -rakentamisen asiantuntijat yhdistävä Integrated Hospital Design Alliance eli IHDA-ryhmä on mukana romanialaisen sairaalan uudisrakennushankkeessa. Länsi-Romaniassa sijaitseva Resita…

Uutinen

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?