Uutiset

49 kuntaa on valinnut Granlund Managerin

Granlund Manager kasvattaa suosiotaan kuntasektorilla. Kunta-asiakkaista jopa 70 prosenttia on ottanut käyttöönsä mobiiliversion.

Uutinen

Jo 49 kaupunkia ja kuntaa käyttää Granlund Manager -ohjelmistoa ja sen ympärille rakennettuja palveluja. Tarve kuntien teknisten palveluiden kehittämiseen on selkeästi kasvanut ja uusia toimitapoja tarvitaan, kun pyritään entistä laadukkaampaan, tehokkaampaan ja läpinäkyvämpään toimintaan.

Kunnissa nykyisin käytössä olevat toimintatavat ja niitä tukevat järjestelmät eivät useimmiten ole notkeimmasta päästä. Kaikki viiveet, tietokatkokset ja turhat siirtymiset paikasta toiseen vievät aikaa tärkeiltä tehtäviltä.

Erityisen ongelmallista on, jos käytössä oleva järjestelmä ei tule osaksi kiinteistöjen johtamisen ja ylläpidon rutiineja. Tällöin tieto ei päädy järjestelmään, ja järjestelmän hyödyt jäävät hyvin vähäisiksi.

Tästä syystä Granlund Managerissa on alusta pitäen lähdetty liikkeelle hyvästä käyttäjäkokemuksesta. Helppokäyttöinen ohjelmisto on kevyt omaksua arkirutiiniksi. Mitä enemmän tietoa järjestelmään tulee, sitä arvokkaampi työkalu se on käyttäjilleen ja omistajilleen.

”Sen lisäksi, että Granlund Manager tehostaa kentällä tapahtuvaa toimintaa ja vähentää siirtymiä, se myös poistaa välivaiheita tiedon ylläpidossa, nopeuttaa ongelmiin reagointia ja mahdollistaa tehtävien priorisoinnin”, listaa Granlund Managerin myyntijohtaja Jaakko Kerola.

Kysyntä kasvaa

Granlund Managerin hyödyt kunta-asiakkaille näkyvätkin lisääntyvänä kysyntänä: 20 prosentin vuosittainen kasvu näyttää jatkuvan myös tänä vuonna.

Syksyllä lanseeratun Granlund Manager Mobile -sovelluksen myötä kiinteistöjen ylläpidon hallinnoinnista on tullut entistäkin ketterämpää. Tarve ja kiinnostus mobiilia työtapaa kohtaan on selvästi nähtävissä.

”Jo 70 prosenttia Granlund Manageria käyttävistä kunnista ja kaupungeista käyttää mobiilisovellusta”, Kerola kertoo.

Lue lisää Granlund Managerin kunta-asiakkaista:

Digitaalinen kiinteistöjen hallinta kiinnosti Hämeenlinnassa

Hyvinkään kaupungin kiinteistönhoidossa toteutetaan Granlundin uutta mobiilitoimintamallia

Granlund Manager on käytössä Seinäjoella jo 630 rakennuksessa

Raaseporin kiinteistökanta pysyy hyvin hallinnassa

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli