Uutiset

Aberdeen ja Granlund solmivat puitesopimuksen

Aberdeen Asset Management Finland ja Granlund Oy solmivat puitesopimuksen taloteknisistä rakennuttamis-, valvonta- sekä kiinteistökustannusten laskentapalveluista.

Uutinen

Aberdeen haki pitkäaikaista, laadukasta rakennuttamis- ja valvontapalvelua sekä rakennuskustannusten laskentaa tarjoavaa kumppania.

- Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöstä ja osaamisemme palvelee Aberdeenin tarpeita erinomaisesti. Yrityksen tavoitteena on nopeuttaa ja parantaa keskikokoisia korjaus- ja muutosprojekteja ja tähän Granlund on erinomainen kumppani, projektipäällikkö Mikko Simpanen Granlundilta toteaa.

Puitesopimus mahdollistaa Aberdeenin hallinnoimien kiinteistöjen korjaus- ja muutostöiden joustavan toteutuksen ja tilojen jälleenvuokrauksen. Sopimuksen avulla kiireellisten hankkeiden käynnistys on mahdollista ilman erillistä kilpailutusta.

- Pyrimme pitkäjänteisen yhteistyön kehittämiseen, joka palvelee asiakasta parhaalla tavalla, Simpanen summaa.

Aberdeen hallinnoi Suomessa omien rahastojensa ja useiden erillisasiakkuuksien omistamaa, noin 1,4 miljardin kiinteistövarallisuutta, johon kuuluu toimisto-, liike- ja logistiikkakiinteistöjä. Aberdeen vastaa kiinteistöjen ylläpidosta ja kehittämisestä, käsittäen normaaliin tekniseen vanhenemiseen liittyvän korjaustoiminnan sekä asiakaslähtöiset, erilaajuiset muutostyöt.

Lisätietoa:
Mikko Simpanen
Projektipäällikkö, DI
Granlund Oy
GSM 050 315 2511
mikko.simpanen@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli