Uutiset

Big Room -työpajatoiminta antaa uusia mahdollisuuksia rakennusalan työskentelymenetelmiin

Granlund Consulting Oy on käyttänyt Big Room -työpajatoimintaa onnistuneesti erilaisissa toimeksiannoissa syksyn aikana.

Uutinen

Granlund Consulting Oy on ottanut syksyn aikana vahvasti Big Room -työpajatoiminnan mukaan konsultointitehtäviin. Aika näyttää olevan otollinen ja rakennusala on valmis uudenlaisiin työskentelymenetelmiin.

Työpajatyöskentelymenetelmiä on onnistuneesti käytetty erilaisissa toimeksiannoissa kuten ympäristö- ja energiastrategiatyössä, Capex-hallinnassa, ympäristöluokituksiin liittyvissä konsultointitehtävissä, hankesuunnittelussa ja jopa TK-hankkeissa.

Viimeisin työpajafasilitointi tehtiin 8.12.2015 Metropolian Ammattikorkeakoulussa, jossa Soludus TK-hankkeen kick-off tilaisuus toteutettiin Granlund Consulting Oy:n Piia Sormusen johdolla. Soludus-hanke on EAKR:n ja Uudenmaanliiton rahoittama Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Aalto-yliopiston yhteistyöhanke, jossa yhdistetään rakennetun ympäristön energiatehokkuutta, uusiutuvan energiaa, pelialaa, paikkatietoa, virtuaalimaailmaa ympäristökasvatukseen. Hankkeen tavoitteena on selvittää, kuinka rakennettua ympäristöä visuaalisesti pelillistämällä voidaan edistää energiansäästöä ja uusiutuvien energioiden käyttöönottoa eri kohderyhmille kuten päiväkotilapsille.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli