Uutiset

Digitaalinen kiinteistöjen hallinta kiinnosti Hämeenlinnassa

Granlundin Hämeenlinnan toimisto sai hiljattain upouudet tilat. Toimiston avajaisissa pääosaan ja suurimmaksi kiinnostuksen kohteeksi nousi Granlund Managerin uusi mobiilisovellus.

Uutinen

Granlundin Hämeenlinnan toimisto sai hiljattain upouudet tilat. Toimiston avajaisia juhlittiin yhdessä asiakkaitten kanssa 9. maaliskuuta. Digitaalinen kiinteistöhallinta ja Granlund Manager näkyivät vahvasti päivän ohjelmassa.

Avajaistilaisuuden jälkeen väki siirtyi Tavastian auditorioon kuuntelemaan ja keskustelemaan järkevistä ja kustannustehokkaista tavoista hallinnoida kiinteistöjen ylläpitoa. Pääosaan ja suurimmaksi kiinnostuksen kohteeksi nousi Granlund Managerin uusi mobiilisovellus. Hämeenlinnan seudun kunnat eivät juuri eroa muista suomalaisista kunnista siinä, että kiinteistöjen hallinnan toimintatavat vaikuttavat olevan monin paikoin vanhentuneita. Uusille menetelmille ja arkea helpottaville työkaluille on paljon kysyntää.

”Palvelupyynnöt kiinnostivat ehkä eniten, mutta lisäksi sivusimme myös ennakkohuoltoja, PTS:ää ja auditointeja”, summasi asiakkuuspäällikkö Ville-Veikko Lallukka Malmin toimistolta.

Tilaisuudessa puhujana toimi myös Hyvinkään kiinteistöpäällikkö Kari Juselius. Hyvinkäällä digitaalinen kiinteistöjen hallinta on käytössä monissa kohteissa, joita Juseliuksen vastuulla on yhteensä noin 160. Mobiilisovellus helpottaa ja tehostaa työtä monella eri tavalla.

”Managerin mobiilitoiminnon avulla tieto kulkee nopeasti ja menee perille. Turhat ajot jäävät pois ja pikkuhommatkin tulevat huomioiduiksi kentällä. Olemme tosi tyytyväisiä järjestelmän hinta-laatusuhteeseen”, Juselius kertoi.

Avauskuvassa: Avajaisiin saapuneet kiinteistön ylläpitoinsinööri Marika Kyrklund ja kunnossapitoinsinööri Seppo Kuusi (vas.) Janakkalan kunnasta ihastelevat uniikkeja tiloja Granlundin LVI-suunnittelija Tommi Vainionpään kanssa. ”Hienoa, kun kattoon on jätetty näkyviin tekniikkaa ja esillä on vanhoja rakenteita. Tosi kivat tilat”, Kyrklund sanoo.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli