Uutiset

Energian tuntimittaus

Granlundin tuntimittauspalvelu kulutusten etälukuun

Uutinen

Granlundin tuntimittauspalvelun kautta saat kiinteistösi kulutukset etäluettua tuntitasoisena Granlund Manageriin ja pystyt edelleen raportoimaan ja analysoimaan kulutuksia ohjelman kautta. Manager Executive tarjoaa loistavat ominaisuudet johdon raportointiin ja päätöksenteon tueksi.

Tuntitasoisia kulutuksia voidaan siirtää Granlund Manageriin kiinteistön etäluenta- tai rakennusautomaatiojärjestelmästä. Mikäli kohteessa ei ole tuntiluentaa mahdollistavaa tekniikkaa, voidaan Granlundin avulla kohteeseen asentaa tuntiluennan mahdollistavat laitteet. Laitteet valitaan aina kohteen ja tarpeiden mukaan, vaihtoehtoja löytyy kaikkiin eri kokoluokan kiinteistöihin ja tarpeisiin.

Poikkeamahallinnan kautta saat sähköpostiisi tiedon, kun mittareilla esiintyy vikatilanteita tai kun kulutusmuutokset alittavat tai ylittävät niille asetetut raja-arvot. Granlundin kokonaispalvelulla voit ulkoistaa myös vikatilanteiden hallinnan ja kulutusten oikeellisuuden varmentamisen. Energia Ohjain -palvelulla Granlundin asiantuntijat toimivat kokonaisvaltaisena energianhallintakumppaninasi kaikissa tilanteissa.

Energian laskutus
Isoissa kohteissa, joissa laskutettavia vuokralaisia on paljon, Granlundin laskunjakopalvelu helpottaa kiinteistöpäällikön taakkaa. Laskunjakopalvelussa Granlund laatii laskunliitteet vuokralaisten alamittareiden kulutuksen perusteella.

Laskunjakopalvelussa käytetään Granlund Manager Laskutus-prosessia, jonka asiakas voi ostaa myös omaan käyttöönsä. Laskutus-prosessin avulla teet kiinteistösi laskunliitteet nopeasti ja luotettavasti.

Lisätietoja:
Asta Varpio
Projektipäällikkö, kiinteistönpito
Granlund Oy
p. 050 315 2526
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli