Uutiset

Oletko sinä uusi ympäristöjohtajamme?

Haemme edelläkävijäjoukkoomme toimialajohtajaa ympäristöliiketoiminta-alueelle, joka toimii myös johtoryhmämme jäsenenä.

Uutinen

Innostutko uusista haasteista? Oletko oma-aloitteinen ja pitkäjännitteinen tekijä?

Tule mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat rakentavat yhteistyössä asiakkaidensa kanssa uusia tapoja ratkaista asioita.

Etsimme henkilöä, joka näkee kestävän hyvinvoinnin luomat mahdollisuudet kiinteistöalalla sekä rakennetussa ympäristössä. Sinulla on halua ja näkemystä kehittää toimintaamme sekä tuot innovatiivisuutesi osaksi yrityksemme palveluiden kehittämistä.

Toivomme löytävämme johtajan, joka viihtyy asiakasrajapinnassa.  Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia ja tuoreita näkemyksiä, joten on tärkeää, että olet valmis etsimään niitä. Haluat tehdä asiakkaistamme edelläkävijöitä.

Toivomme löytävämme hyvän esimiehen, jolla on kykyä innostaa ihmisiä rakentamaan edelläkävijöiden ratkaisuja.

Sinulla on soveltuva koulutus sekä tarvittavaa kokemusta ja näkemystä ympäristöjohtamisesta kiinteistöalalla ja rakennetussa ympäristössä. Olet hyvä tyyppi, johtajana ihmisläheinen ja omaat asenteen, jonka avulla voi saada muutoksia aikaan.

Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kiinteistöliiketoiminnan edelläkävijäyritystä ja pääset työskentelemään modernissa työympäristössä energisten kollegoiden kanssa. Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. Haluamme olla kiinteistöalan uusi suunnannäyttäjä.

Kiinnostuitko? Katso hakuohjeet ja -lomake osoitteessa: http://www.granlundconsulting.fi/rekry/ymparistojohtaja/

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli