Uutiset

Granlund Consulting mukana Kiinteistöalan vuosiseminaarissa Aulangolla

Granlund Consulting oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana perinteisessä Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa Hämeenlinnan Aulangolla. Kiinteistöalan koulutuskeskus Kiinko on järjestänyt tapahtumaa jo vuodesta 1995. Tänä vuonna osallistuja määrä ylitti yli 500 asiantuntijaa.

Uutinen

Granlund Consulting oli seminaarissa mukana uutena yrityksenä, mutta monille kesällä perustettu yritys oli jo tuttu. Siitä on pitänyt huolen niin yrityksen pitkän linjan asiantuntijat kuin tuore ilmekin. 

Consulting viihdytti iltatilaisuudessa Aulangon vieraita tarjoamalla vierailleen kuohuvaa ja nostamalla keskusteluun ajankohtaisia aiheita. Ville Reinikainen puhui energiaoptimoinnista ja Piia Sormunen neuvonantopalveluiden uusista mahdollisuuksista, kuten big room -työskentelystä.

Toimitusjohtaja Miia Anttila osallistui pitchaajana seminaarin Rakennetun ympäristön ekosysteemi -osuuteen.

Kiinteistöalan Vuosiseminaari kokoaa vuosittain alan asiakkaat ja toimittajat yhteen. Seminaarissa käsitellään laajasti koko alaa ja keskitytään myös eri osamarkkinoiden toimintaan. Aiheita löytyy niin sijoitus-, rahoitus-. rakennus kuin palveluliiketoiminnan toimijoille. Seminaarissa puhutaan alan haasteista ja uusista ratkaisuista.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli