Uutiset

Granlund Consultingin Piia Sormunen on vuoden LVI-nainen

Palkinto jaettiin LVI-päivillä 5. marraskuuta Tampereella.

Uutinen

Granlund Consulting Oy:n neuvonantopalveluiden toimialajohtaja Piia Sormunen on valittu vuoden 2015 LVI-naiseksi.

Valintaperusteissa todetaan, että Sormunen toimii aktiivisena alan kehittäjänä. Hän on tekniikan tohtori ja on toiminut nykytehtävänsä lisäksi monipuolisissa tehtävissä alalla, kuten kehitysinsinöörinä, ryhmäpäällikkönä ja opettajana. Granlundille hän palasi tänä kesänä, muutaman vuoden poissaolon jälkeen. Hänen paluustaan tytäryhtiön leipiin iloitsi myös Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi.

”Sormusen ammattitaito pääsee meillä vahvasti esiin ja hänen osaamistaan arvostetaan paljon. Alamme tarvitsee osaavia naisia ja Piia on ehdottomasti sellainen”, Metsi summaa.

Sormunen kokee tärkeänä olla kehittämässä alan kilpailukykyä työnsä avulla. Hän tuo alalle uusia käytäntöjä sekä tuoreita tapoja saattaa osaamista yhteen. Erityisen tärkeäksi Sormunen kokee asiakas- ja käyttäjänäkökulman.

Hän korostaa toiminnassaan myös digitalisaation mahdollisuuksia sekä kestävää kehitystä. Sormunen onkin tuonut käytäntöihin uusia toimintamalleja, kuten Big room -menetelmän, jonka avulla hän opettaa toimintaa tehostavia työpaja- ja fasilitointimenetelmiä. Työskentelyn avulla saadaan yhteistyötä hankkeen eri osapuolien välille ja näin vahvistetaan ihmisten johtamista.

Granlund Consulting perustettiin kesäkuun alussa tuomaan tuoretta asiantuntijaosaamista Granlund-konserniin. Uusi yritys tarjoaa monipuolista kiinteistökonsultointia ja haluaa palvella laajasti niin kiinteistöjen omistajia, rakentajia kuin käyttäjiäkin.


Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli