Uutiset

Granlund Designer suuntaa Eurooppaan

Granlundin kansainvälinen ohjelmistoliiketoiminta ottaa jatkuvasti uusia harppauksia kartoittaessaan mahdollisuuksia ympäri maailman. Yrityksen ohjelmistotarjonnan tuorein tuote, Granlund Designer, etsii parhaillaan aktiivisesti uusia mahdollisuuksia Euroopan markkinoilta. Designer on suunnittelijoille suunnattu, pilvipohjainen sovellus talotekniikan laitetiedon hallintaan.

Uutinen

Liiketoimintajohtaja Ville Kyytsönen kertoo, että uusi ohjelmisto herättää kiinnostusta Suomen ulkopuolella ja aktiivinen yhteistyökumppaneiden kartoittaminen on käynnissä. Syksyn aikana suunnitelmia on tehty muun muassa Hollantiin.

- Näemme Hollannin mielenkiintoisena markkinana, koska maa on edelläkävijä BIM-osaamisessa sekä ohjelmistojen käytössä. Meillä on maassa myös valmiita yhteistyökontakteja, kiitos Innovation Platformin, Kyytsönen kertoo.

Kokemusten ja yhteistyökumppaneiden etsiminen vaatii aktiivista ja monipuolista työtä myös paikan päällä.

- Teimme mielenkiintoisen reissun Deventeriin, jossa tapasimme kuusi yritystä, joiden MEP-suunnittelusta halusimme tietää lisää. Yritykset olivat sekoitus konsultteja, suunnittelijoita ja rakennuttajia. Oli hienoa, miten avoimesti yritykset kertoivat työstään sekä keskustelivat siitä, miten sitä voisi parantaa.

Kyytsönen uskoo, että syksyn aikana suunnitelmat selkeytyvät.

- Loppuvuodesta meillä on varmasti taas uutta kerrottavaa.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli