Uutiset

Granlund ja kiinalainen Glodon yhteistyöhön

Yhteistyösopimus solmittiin osana Suomen Cleantech-matkaa

Uutinen

Granlund Oy ja kiinalainen Glodon ovat allekirjoittaneet 25.11.2014 yhteistyösopimuksen ohjelmistoliiketoiminnan kehittämisestä. Sopimuksen tavoitteena on vauhdittaa Granlund Manager -ylläpidon johtamisjärjestelmän kansainvälistymistä Kiinassa ja vastavuoroisesti tukea Glodonin toimintaa Pohjoismaissa ja Euroopassa. Jatkossa yhteistyötä on tarkoitus laajentaa Granlund Designer -ohjelmiston sekä yhteisen tutkimus- ja kehitystyön myötä.

Sopimus allekirjoitettiin osana Team Finlandin Pekingissä järjestämää Pure Finland – Clean Day -yhteistyöseminaaria, jonka yhtenä tavoitteena on edistää Suomen ja Kiinan välistä Cleantech-yhteistyötä.

Glodon on Kiinan johtava rakennusalan ohjelmistotalo, joka on keskittynyt erityisesti tietomallipohjaisten määrä- ja kustannuslaskentaohjelmistojen kehittämiseen. Glodon on vahvistanut asemaansa Euroopan markkinoilla MagiCAD-ohjelmistoperheestään tunnetun Progman Oy:n kautta, joka siirtyi maaliskuussa osaksi Glodon-konsernia.

Rakennusala jatkaa vahvaa kasvuaan Kiinassa. Tällä hetkellä jopa 60 % maailman rakentamisesta tapahtuu Kiinassa. ”Uskomme, että nyt on oikea hetki panostaa Kiinan markkinoilla myös kiinteistöjen ylläpitoon. Granlund Manager -ohjelmiston vahvuuksia markkinoilla tulevat olemaan rakennusten energiataloudesta ja sisäympäristön laadusta huolehtiminen”, kommentoi Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi.

Kiinan markkinoilla Granlundin yhteistyökumppanina toimii Glodonin lisäksi Lion Partnersin Mikko Puhakka.

Lisätietoa:
Pekka Metsi
Toimitusjohtaja, Granlund Oy
040 5296 509, etunimi.sukunimi@granlund.fi

Glodon on Kiinan johtava rakennusalan ohjelmistotalo. Yhtiöllä on noin 3000 työntekijää sekä yli 40 paikallistoimistoa Kiinassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Pekingissä. Lisäksi yrityksellä on tytäryhtiöt Singaporessa, Hongkongissa ja Yhdysvalloissa. Glodon Software Company on listattu Shenzhenin pörssin PK-yrityslistalle. http://en.glodon.com

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli