Uutiset

Granlund Joensuu uusiin tiloihin

Granlund Joensuun uuden toimiston löytää osoitteesta Kauppakatu 21 B (5. kerros).

Uutinen

Granlund Joensuu Oy on muuttanut uusiin tiloihin, aivan Joensuun keskustaan. Toimistolla työskentelee 25 työntekijää LVIA- ja sähkösuunnittelun sekä kiinteistö- ja energiakonsultoinnin tehtävissä.

- Tarvitsimme uudet tilat, sillä henkilökuntamme on kasvanut siinä määrin, että meillä ei enää ollut edellytyksiä jatkaa toimintaa entisissä tiloissa, toimitusjohtaja Anssi Pesonen kertoo.

Granlundilla on ollut aluetoimisto Joensuussa vuodesta 2009 lähtien. Granlund Joensuu Oy aloitti toimintansa 1.5.2015, kun Granlund Kuopio Oy hankki osake-enemmistön Insinööritoimisto Eskelinen Oy:stä ja yritykset muodostivat yhdessä tytäryhtiön, Granlund Joensuu Oy:n.

- Olemme tyytyväisiä valoisaan ja rauhalliseen uuteen toimistoomme. Rakennuksen talotekniikka on meidän itsemme suunnittelema ja sisäolosuhteiden hallinnassa on onnistuttu hyvin. Pääsimme myös alusta saakka vaikuttamaan toimiston sisustuksen suunnitteluun ja saimme tehdä tästä meidän näköisemme paikan. Henkilöstön hyvinvointi on aina ollut Granlundilla sydämen asia ja olemmekin yhdessä päättäneet tavoitella parasta mahdollista viihtyvyytt,ä varsinkin työpisteiden ergonomiaan ja toimiston akustiikkaan panostamalla.

Granlund Joensuun uuden toimiston löytää osoitteesta Kauppakatu 21 B (5. kerros).

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli