Uutiset

Granlund Manager kuntasektorin ykkönen Pohjanmaalla

Kurikka, Jalasjärvi ja Pietarsaari siirtyivät Managerin käyttäjiksi

Uutinen

Granlund on selkeä markkinajohtaja Pohjanmaan kuntasektorin huoltokirjaohjelmistojen toimituksissa. Granlund Manager sai kevään ja kesän 2015 aikana lukuisia uusia käyttäjiä Pohjanmaan kuntien kiinteistöjen johdossa ja ylläpidossa. Suurehkot kaupunkiseudut Kurikka ja Pietarsaari päätyivät selvitysten jälkeen valitsemaan sen ohjelmistokseen. Kurikan lisäksi samaan valintaan päätyivät Jalasjärven kunta sekä Kurikan vuokrataloyhtiö Kärrykartano.

Kurikassa päätökseen vaikuttivat ennen kaikkea hyvät kokemukset naapurikunnissa sekä Granlundin paikallisen organisaation mahdollisuudet tukea kaupungin henkilöstöä huoltokirjaohjelmiston sisällön tuottamisessa.

Pietarsaaressa tärkeä valintakriteeri oli edellä mainittujen lisäksi ohjelmiston kaksikielisyys, josta on saatu käyttökokemusta muun muassa Mustasaaren kunnassa.

- On hienoa nähdä, että voimme  tarjota sitä asiantuntemusta ja osaamista, mitä kunnat tarvitsevat. Uskon, että kehitys jatkuu yhtä suotuisana jatkossakin, toteaa Granlund Pohjanmaan toimitusjohtaja Kari Rintamäki.

Lisätietoja:

Kari Rintamäki
Toimitusjohtaja, Granlund Pohjanmaa Oy
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli