Uutiset

Granlund Managerin käyttö laajenee Pohjanmaalla

Lapua ja Korsnäs siirtyivät Managerin käyttäjiksi

Uutinen

Lapuan kaupunki päätti tammikuussa 2015 vaihtaa aiemman huoltokirjaohjelmistonsa Granlund Manageriin. Rakennuttamis- ja kiinteistönhoito-organisaatio tutustui perusteellisesti ohjelmiston ominaisuuksiin ja piti hyvänä mm. sen käytettävyyttä. Myös Granlundin paikallisen organisaation mahdollisuudet tukea Lapuan kaupungin henkilöstöä huoltokirjaohjelmiston sisällön tuottamisessa vaikutti valintaan.

Nyt aiemman järjestelmän tiedot on siirretty Manageriin ja seuraavaksi laaditaan uuden palvelutalon huoltokirja sekä käynnistetään kaupungin henkilökunnan koulutus palvelupyyntöjen käyttöönottamiseksi.

Myös Korsnäsin kunta siirtyy Granlund Managerin käyttäjäksi maaliskuussa. Korsnäsissä otetaan ensi vaiheessa käyttöön kaikkia kiinteistöjä koskeva energiankulutuksen seuranta ja kiinteistörekisteri. Korsnäsin on sanottu olevan maailma ruotsinkielisin kunta, joten kaksikielistä Granlund Manageria tullaan käyttämään enimmäkseen ruotsin kielellä.

Granlund on selkeä markkinajohtaja Pohjanmaan kuntasektorin huoltokirjaohjelmistojen toimituksissa. Granlund Manager on käytössä Lapuan ja Korsnäsin lisäksi Seinäjoella, Kauhajoella, Isossakyrössä, Laihialla, Mustasaaressa, Närpiössä ja Maalahdessa. Hankintaneuvotteluja on käynnissä myös useiden muiden pohjalaiskuntien kanssa.

Lisätietoa:

Kari Rintamäki
Toimitusjohtaja, Granlund Pohjanmaa Oy
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli