Uutiset

Granlund mukana Slushissa 4.12.

RecoTech on Pohjoismaiden johtava PropTech-tapahtuma

Uutinen

Granlund on joulukuussa mukana RecoTechissa, joka on Slushin virallinen rinnakkaistapahtuma. RecoTech kokoaa rakennus- ja kiinteistöalan yritykset, sijoittajat ja asiakkaat sekä ennen kaikkea alasta kiinnostuneet startupit yhteen Messukeskukseen 4.12. Tapahtuma on osallistujilleen maksuton ja sinne odotetaan 1000 osallistujaa.

Alan kuumimmat aiheet ja tapaamisia startupien kanssa

Tapahtuma koostuu aamupäivän seminaarista klo 9-13 sekä iltapäivän tilaisuudesta klo 14-18. Seminaarissa Granlundin liiketoimintajohtaja Teemu Hausen ja teknologiajohtaja Ken Dooley kertovat, miten digimurros voi auttaa ratkomaan kiinteistöjen ja kiinteistöhuollon ongelmia esityksessään Digitizing service flow in buildings. Toimitusjohtajamme Pekka Metsi osallistuu puolestaan paneelikeskusteluun Arupin ja BuroHappoldin edustajien kanssa aiheesta Are we building walls or life? Koko tapahtuman ohjelmaan voit tutustua tapahtuman sivuilla.

Iltapäivällä ohjelma jatkuu esityksillä alan kiinnostavimmista teemoista ja klo 16.20–17.45 on varattu speed meeteille startupien ja rakennus- ja kiinteistöalan yritysten kanssa. Olemme toki kiinnostuneita startupeja koko päivän ajan, olethan yhteydessä Ken Dooleyn.

RecoTech on maksuton tapahtuma, ilmoittauduthan mukaan ja tule tapaamaan meitä!

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli

Haluatko kuulla lisää?