Uutiset

Granlund osallistuu Dubai Expo 2020 -maailmannäyttelyyn

Granlund on mukana Lähi-idän ensimmäisessä maailmannäyttelyssä Dubai Expo 2020. Osallistuminen edistää kansainvälistymistä ja kilpailukykyämme Lähi-idässä.

Uutinen

Granlund on mukana Lähi-idässä ensimmäistä kertaa järjestettävässä maailmannäyttelyssä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa 20.10.2020–10.4.2021. Dubain ja Abu Dhabin välisellä alueella pidettävän Dubai Expo 2020 -tapahtuman teemana on Connecting Minds, Creating the Future.

Suomi on yksi maailmannäyttelyn lähes 180 osallistujamaasta. Tapahtumaan odotetaan noin 25 miljoonaa vierasta, joista 70 prosenttia saapuu ulkomailta. Suomesta historialliseen maailmannäyttelyyn on ilmoittautunut Granlundin lisäksi jo 25 yritystä.

Kasvava markkina-alue kiinteistö- ja rakennusalalla

Arabiemiraatit on Suomen kolmanneksi suurin vientimaa Lähi-idässä, ja maailmannäyttelyyn osallistuminen edesauttaa vientiä myös laajemmin Aasiassa ja Itä-Afrikassa. Suomalaisille yrityksille maailmannäyttelyyn osallistuminen tarjoaa näkyvyyttä ja mahdollisuuden luoda Suomesta positiivista maakuvaa.

Kiinteistö- ja rakennusalalla Lähi-itä ja Persianlahden valtiot ovat voimakkaasti kasvava markkina-alue. Granlundille osallistuminen onkin tärkeä osa kansainvälistymistä ja kilpailukykyä Lähi-idän laajassa ja lupaavassa markkinassa.

”Lähdemme mielenkiinnolla maailmannäyttelyyn mukaan tuomaan tutuksi innovaatioitamme liittyen teköälyyn, softaan ja tietomalleihin. Maailmannäyttely on loistava mahdollisuus tavata asiakkaitamme, ja se tiivistää myös suomalaisten yritysten välistä yhteistyötä”, Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi kommentoi.

Kaikki yritykset tervetulleita!

Suomen osallistumisbudjetti on 10 miljoonaa euroa, josta yritykset maksavat puolet. Yritysten lisäksi tapahtumaan osallistuu yritysryhmiä, kuten Business Oulu ja Visit Finland. Suomi-paviljonki kantaa nimeä Lumi, ja sen yhdistävinä teemoina ovat luonto, innovaatiot ja kestävä kehitys.

”Suomi-paviljongin tehtävänä on toimia alustana yrityksille, jotka haluavat vahvistaa näkyvyyttään tai käynnistää markkinoiden valloitusta”, kertoo Finland at Dubai Expon pääkomissaari Severi Keinälä Business Finlandista. ”Kaikki yritykset ja organisaatiot ovat tervetulleita osallistumaan! Suomalaisille ratkaisuille on kysyntää teknologiatuotteiden ohella etenkin ympäristöön liittyvien hankkeiden, tietotekniikan, biotalouden, koulutuksen ja terveydenhuollon aloilla.”

Lue lisää Työ- ja elinkeinoministeriön sivuilta tai tapahtuman omilta sivuilta.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli