Uutiset

Granlund palkitsi Vuoden opinnäytteet

Petteri Hajantin ja Tapani Idmanin työt tukevat innovaatiotoimintaa

Uutinen

Granlund haluaa kannustaa opiskelijoita opinnäytteiden teossa ja aloitti Vuoden opinnäyte -töiden palkitsemisen. Vuosina 2012-2013 konsernissa on tehty yhteensä 28 opinnäytettä, joista 23.4.2014 palkittiin 1500 euron stipendillä kaksi työtä. Palkitut olivat Tapani Idmanin diplomityö ”Energiasimuloinnin parametrisointi ja rakennuksen energiatehokkaan suunnitteluratkaisun tuottamisen, analysoinnin ja päätöksenteon kehitysperusteet” sekä Petteri Hajantin diplomityö ”Palvelinkeskuksen jäähdytysjärjestelmän teknistaloudellinen optimointi”.

Molempien opinnäytteiden tulokset ovat olleet hyödynnettävissä yhtiön liiketoiminnassa sekä toimineet pohjana jatkokehitykselle. Merkittävät tutkimukset ovat saaneet myös ulkopuolista rahoitusta ja saavuttaneet erinomaiset arvosanat. 

Opinnäytteiden tukeminen on osa Granlundin innovaatiotoimintaa, joka on keskeisessä roolissa yhtiön toiminnassa. Innovaatio- ja kehitystoiminnalla vahvistetaan henkilöstön osaamista sekä mahdollistetaan mm. uusien palvelutuotteiden kehittäminen. Opinnäytteet muodostavat merkittävän osan tästä toiminnasta.

Lisätietoa:
Tuomas Laine
osastonjohtaja, innovaatiot ja kehitys
Granlund Oy
puh. 050 568 6093
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli