Uutiset

Granlund panostaa rekrytointiin

Konserni tavoittelee vahvaa kasvua tulevina vuosina.

Uutinen

Granlund aloitti maaliskuussa rekrykampanjan, jossa etsitään talotekniikan, kiinteistökonsultoinnin sekä ohjelmistokehityksen huippuammattilaisia ympäri Suomen.

- Olemme kasvaneet nopeasti viime vuosina  ja meillä isoja ja kiinnostavia hankkeita eri puolilla Suomea. Siksi haemme lisää loistavia tekijöitä mukaan porukkaamme, kertoo Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi.

Konserni on asettanut Granlund 2020 -strategiassaan riman korkealle kasvutavoitteissa. Pyrkimyksenä on olla vuoteen 2020 mennessä kansainvälinen konserni, joka on lähes tuplannut liikevaihtonsa ja henkilöstönsä.

- Asetimme strategiassamme kovat kasvutavoitteet, joiden eteen nyt työskentelemme yhtenä porukkana. Yksinkertaistimme kasvutavoitteen kahteen lukuun - 100 miljoonaa euroa ja 1000 ihmistä.

Kasvun rinnalla Granlund haluaa kuitenkin korostaa hyvinvointia.

- Haluamme kasvaa, tinkimättä kuitenkaan henkilöstömme hyvinvoinnista ja panostuksestamme kehittämiseen - niin henkilöstön kuin liiketoimintammekin. Meillä on 96 prosentin henkilöstötyytyväisyys ja haluamme pitää siitä kiinni, Metsi korostaa.

Granlund on lisännyt viime vuonna alueellista kattavuuttaan Suomessa, kasvattanut reilusti henkilöstömääräänsä ja laajentanut myös ulkomaille.

- Henkilöstömme on kasvanut lähes 100 henkilön vuosivauhtia ja viimeisen kahden vuoden aikana mukaan on tullut 10 uutta paikkakuntaa, joista kaksi ulkomailla. Vauhtia on riittänyt, Metsi summaa. 

Rekrykampanja kestää 2.4. saakka ja sitä voi seurata somessa hästägillä #granlundrekry. Granlundia työpaikkana valotetaan jatkossa myös konsernin uusimmassa somekanavassa Instagramissa.

Tutustu avoimiin paikkoihin ja konsernin työntekijöiden osoitteessa www.granlund.fi/rekry

 

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli