Uutiset

Granlund pelastussuunnitelmien etujoukoissa – verkossa ja mobiilissa

Granlund Oy laatii jatkossa kiinteistöjen pelastussuunnitelmat verkkoon, josta niitä voidaan käyttää ja muokata joustavasti - laitteesta, ajankohdasta ja paikasta riippumatta.

Uutinen

- Haluamme olla kehityksen etujoukoissa myös pelastussuunnitelmien laadinnassa, toteaa Granlund Pelastussuunnitelman yhteyshenkilö Markku Salminen.

Granlund Pelastussuunnitelma on mahdollista integroida Granlund Manageriin ja pitää ne ajan tasalla samalla tavalla kuin muutkin kiinteistön suunnitelmat ja järjestelmät. 

- Nykyisin sähköiset huoltokirjat ja muut toiminnanohjausjärjestelmät löytyvät verkosta, joten on perusteltua, että pelastussuunnitelmakin löytyy sieltä. Näin se on kaikkien saatavilla ja aina ajan tasalla. Olemme myös huolehtineet, että Granlund Pelastussuunnitelman tietoturva on huolellisesti hoidettu. Tiedot säilytetään aina suojatuilla, varmennetuilla ja salatuilla palvelimilla, Salminen lisää.

Granlund Pelastussuunnitelmaa laaditaan parhaillaan muun muassa Tapiolan harjoitusjäähalliin, jonne koordinoitiin ja toteutettiin samalla myös Granlund Manager -huoltokirja.

Lisätietoja antaa Granlund Pelastussuunnitelma -yhteyshenkilö Markku Salminen (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai 050 50 20 990)

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli