Uutiset

Granlund Plus kokoaa erikoisosaamisen palvelut

Enemmän irti erikoisosaamisesta

Uutinen

Talotekniikkasuunnittelun erikoisosaaminen on avainasemassa erityisesti vaativien tilaratkaisujen toteuttamisessa. Granlund haluaa saavuttaa enemmän yhdessä asiakkaiden kanssa ja tehdä erikoispalveluiden hyödyntämisen entistä vaivattomammaksi. Ainutlaatuisen erikoisosaamisen tunnistaa nyt nimestä Granlund Plus.

Ajatus erikoisosaamisen palveluiden kokoamisesta yhteen syntyi asiantuntijoiden itsensä keskuudessa, kun huomattiin että sisällöltään hyvin erityyppisillä palveluilla on paljon yhteistä asiakkaista, projekteista ja yksikkökoosta alkaen. Kehitystyön tuloksena jalostui Granlund Plus - asiantuntijapalvelu, joka tuo alan vahvimman erikoisosaamisen tehokkaammin laadukasta suunnittelupalvelua arvostavien kumppaneiden käyttöön.

– Lähtökohta Granlund Plus -palveluvalikoiman takana on yksinkertainen: halusimme ottaa paremmin huomioon asiakkaittemme erikoistarpeet ja tuoda niihin liittyvän osaamisen yhteen ja lähemmäksi heitä. Palvelut ovat olleet talossa jo pitkään, mutta nyt ne ovat myös helpommin löydettävissä, toimitusjohtaja Pekka Metsi kertoo.

Asiakkaan hyöty edellä

Erikoispalveluiden yhdistymisellä tavoitellaan asiakasta kokonaisvaltaisesti hyödyttävää synergiaa ja palveluiden välistä yhteistyötä. Monipuolinen erikoisosaaminen on nyt myös asiakkaan näkökulmasta helpommin ostettavissa.

– Granlund Plus yhdistää erikoisosaamisen, mutta palveluita voi ostaa joustavasti myös erillisenä kokonaisuuksinaan. Päävastuu palveluiden kehittämisestä säilyy kunkin osa-alueen asiantuntijoiden vastuulla, valaistussuunnittelija ja erikoisosaamisen koordinaatioryhmän vetäjä Sanna Forsman sanoo. 

Granlund Plus -palvelun avulla asiakas saa erikoisosaamisen helposti käyttöönsä joko hankkeen alusta tai projektin myöhemmässä vaiheessa.

– Granlund Plus -palvelujen kohdalla tilan loppukäyttäjää tulee huomioida herkemmin jo suunnitteluprosessin aikana. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaalle kumppaniksi usean asiantuntijan tiimin, joka ymmärtää juuri hänen tarpeensa parhaiten, Forsman iloitsee.

Vahvempaa osaamista myös tulevaisuudessa

Erikoisosaamisen palveluiden tekniikka kehittyy eteenpäin nopeammin kuin perinteinen talotekniikka. Granlund on konservatiiviseksikin mielletyllä rakennusalalla ainutlaatuinen kumppani - suomalainen yritys, joka pysyy kaikilla palveluillaan aktiivisesti kansainvälisen kehityksen eturivissä. Granlund Plus -palveluiden lanseeraus avaa urapolkuja myös uusille osaajille, jolloin tulevaisuuden kyvyt saadaan yhdistettyä vuosikymmenten kokemukseen.

– Alan uusin tietotaito, vahva kokemus ja jatkuva osaamisen kehittäminen antavat Granlund Plus -palveluille tilaa kasvaa tulevaisuudessa. Haluamme olla kaikilla osa-alueilla asiakkaalle paras mahdollinen yhteistyökumppani, Pekka Metsi kiteyttää.

Granlund Plus -palveluita ovat tällä hetkellä:

 • AV- ja esitystekniikka 
 • ICT-järjestelmät
 • Konesalit
 • KSL kiinteät sairaalalaitteet 
 • Koestusjärjestelmät
 • Kylmätekniikka 
 • Palontorjuntatekniikka 
 • Puhdastilat 
 • Sähköverkot ja varmennusratkaisut 
 • Valaistus
 • Yritys- ja toimitilaturvallisuus 
 • Erikoislaskennat ja analyysit

Tutustu osaajiin!

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli