Uutiset

Granlund PLUS vahvistuu

Uusia palveluita mukaan

Uutinen

Granlundin syyskuussa lanseeraama palveluvalikoima Granlund PLUS on laajentunut syksyn aikana kahdella uudella palvelulla. Lokakuussa mukaan tuli rakennushankkeen aikainen puhtaudenhallinta ja marraskuussa esitys- ja teatteritekniikka Taideyliopiston Teakon-suunnitteluyksikön siirtyessä osaksi Granlund Oy:tä. Tampereen yksikkömme vahvisti puolestaan valaistusosaamistaan Heini Ylijoen aloittaessa valaistussuunnittelijana.

Puhtaudenhallintaa ja esitystekniikkaa

Rakennushankkeen aikaisella puhtaudenhallinnalla voidaan vaikuttaa rakennuksen tulevaan sisäilmastoon, terveellisyyteen, turvallisuuteen ja elinkaarikustannuksiin. Onnistuneella puhtaudenhallinnalla on myös merkittävä vaikutus rakennuksen tulevien käyttäjien tyytyväisyyteen. Palvelusta vastaa Granlund Kuopio Oy:n toimitusjohtaja ja puhdastilasuunnittelun asiantuntija Jukka Vasara. Puhtaustarkistuksia tehdään alueittain aina lähimmän Granlundin konttorin toimesta.

Teakon tarjoaa esitystilojen toiminnallisuuteen ja audiovisuaalisiin esitystekniikoihin liittyvää konsultointi- ja suunnittelupalvelua. Yksikön parhaillaan käynnissä olevia projekteja ovat muun muassa Lappeenrannan kaupunginteatterin esitystekniikan suunnittelu sekä Lux Helsingin taiteellinen ja tekninen suunnittelu. Granlundille siirtyi Teakonilta neljä alan huippuasiantuntijaa, jotka vahvistavat Granlund PLUS -palveluvalikoiman audiovisuaalista ja esitysteknistä erityisosaamista. Teakonin palveluista vastaa johtava asiantuntija Ilkka Paloniemi.

Asiantuntijaseminaarien sarja veti asiakkaita 

Syksyn aikana Granlund PLUS -osaajat ovat järjestäneet useita asiantuntijaseminaareja, joissa PLUS-erikoisosaamista on tehty tutuksi asiakkaille ja sidosryhmille. Tilaisuuksissa on esitelty niin turvallisuusratkaisuja, av-järjestelmien tulevaisuuden skenaariota kuin kylmätekniikan ja sähköverkkojen varmennusratkaisujen uusimpia tuulia.

Valaistussuunnittelija Sanna Forsmanin mukaan tilaisuudet ovat olleet varsin onnistuneita. ”Asiakkaat ovat olleet hyvin kiinnostuneita tarjoamastamme erikoisosaamisesta. Keväällä järjestämme tilaisuuksia lisää mahdollisuuksien mukaan”, hän kertoo. Syksyn tilaisuuksien aiheisiin voit tutustua alla olevasta linkistä. Mikäli olet kiinnostunut Granlund PLUS-esittelystä, voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Lue lisää Granlund PLUS -palveluista alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!

Lisätietoa:

Sanna Forsman
Valaistussuunnittelija
p. 050 3522 751
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Jukka Vasara
Toimitusjohtaja
p. 0500 675 654
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Ilkka Paloniemi
Johtava asiantuntija, Teakon
p. 050 500 4141 
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli