Uutiset

Granlund solmi merkittävän yhteistyösopimuksen Suhail Bahwan Groupin kanssa Omanissa

Sopimus vahvistaa Granlundin toimintaa Lähi-idän markkinoilla.

Uutinen

Suhail Bahwan Group ja Granlund ovat solmineet merkittävän kumppanuussopimuksen koskien Granlund Manager -ohjelmiston myyntiä Omanissa.

VAR-sopimuksen (Value Added Reseller) allekirjoittivat Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi ja Suhail Bahwan Group -konsernin varapuheenjohtaja Amal Suhail Bahwan Omanin pääkaupungissa Masqatissa pidetyssä tilaisuudessa. Sopimuksen mukaan Bahwan IT LLC, yksi Suhail Bahwan Groupin lippulaivoista, markkinoi Granlund Manageria Omanissa.

”Olemme tyytyväisiä saadessamme kumppaniksemme Granlundin, jolla on ydinosaamista kiinteistöjen energiatehokkuudessa. Maailmanlaajuisesti rakennusala kuluttaa sähköä enemmän kuin mikään muu ala. Siksi on todella tärkeää investoida energianhallintaan ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Uskomme vahvasti, että Granlundin ohjelmisto tarjoaa meille käytännön ratkaisuja, joiden avulla voimme optimoida ja vähentää energiankulutusta ja siten saada aikaan merkittäviä säästöjä”, kommentoi Amal Suhail Bahwan.

”Suhail Bahwan Group on mahtava yhteistyökumppani meille, sillä se on yksi Omanin johtavista yrityksistä tällä alalla. Yrityksellä on vahva osaaminen sekä kiinteistöhuollon alalla että energiatehokkuudessa. Granlund näkee suurta potentiaalia Omanin kiinteistöhuoltomarkkinoilla. Odotuksemme ovat korkealla, ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä”, kertoo Granlundin kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Jan Pawli.

Granlundilla on toimintaa Dubaissa, jossa sen Lähi-idän toimipiste Granlund Middle East sijaitsee. Nyt solmittu sopimus vahvistaa yhtiön toimintaa Lähi-idän markkinoilla.

Lisätietoa:

Jan Pawli
Kansainvälisen liiketoiminnan johtaja
Granlund International
etunimi.sukunimi@granlund.fi
040 764 8390

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli