Uutiset

Granlund Tampereelle Technopolis Asemakeskuksen talotekniikan suunnittelu

Modernilla toimistotalolla tiukat ympäristötehokkuustavoitteet.

Uutinen

Granlund Tampere Oy ja Skanska Talonrakennus Oy ovat solmineet sopimuksen Tampereelle nousevan Technopolis Asemakeskuksen 1. ja 2. vaiheen taloteknisestä suunnittelusta. Hanke on kooltaan yhteensä reilut 21 000 brm2. Sopimuksessa on myös optio toimistorakennuksen 3. vaiheen suunnittelusta, joka on 11 000 brm2. Rakennuksesta tulee moderni toimistotalo, jonka ympäristötehokkuustavoitteet ovat tiukat: hankkeelle haetaan LEED Gold -ympäristösertifikaattia.

Granlund Tampereelle hanke on jatkoa viime kesänä ja alkusyksystä suunnitelluille urakkalaskentapiirustuksille. Nyt tehdyllä sopimuksella Granlund Tampere hoitaa suunnittelua rakennuksen valmistumiseen asti. ”Olemme mukana hankkeessa koko talotekniikan laajuudelta, suunnittelemme rakennukseen niin LVI:n, jäähdytyksen, rakennusautomaation, sähkön kuin myös sprinklerijärjestelmät”, kertoo Granlund Tampere Oy:n toimitusjohtaja Risto Suojanen.

Hanke käynnistyy välittömästi tammikuun loppupuolella ja toimistorakennuksen 1. ja 2. vaiheen tulee olla valmiina syyskuussa 2019. 3. vaiheen puolestaan kesäkuussa 2020. ”Tilattu työ tuo mielenkiintoista ja monipuolista työtä suunnitteluporukallemme. Samalla se jatkaa hyvää tilauskantaamme näin suurten ja pitkien sairaalasuunnitteluhankkeiden loppumetreillä” Suojanen jatkaa.

Lisätietoa:

Risto Suojanen
Toimitusjohtaja
Granlund Tampere Oy
p. 050 315 2567
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Kuva: Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli