Uutiset

Granlund vahvistuu Hämeen alueella

13. toimipiste aukeaa Hämeenlinnaan

Uutinen

Granlund Riihimäki Oy on hankkinut Hämeen Insinöörikeskus Oy:n osakekannat ja liiketoiminnat 30.6.2014. Hämeenlinnasta tulee Granlund-konsernin 13. toimipiste kotimaassa. Hämeen Insinöörikeskuksen liiketoiminta jatkuu alkuun nykyisellä nimellä ja yhtiön toimitusjohtajana jatkaa yrityksen perustaja, toimitusjohtaja Voitto Pursiainen. Jatkossa yritys fuusioidaan Granlund Riihimäkeen. Toimipiste Hämeenlinnassa tulee pysymään. 

Yhtiöt tarjoavat LVI- ja sähkösuunnittelun palveluita Hämeen ja Keski-Uudenmaan alueella. ”Uskon, että kumppanuus Granlundin ja Hämeen Insinöörikeskuksen välillä on molemmille osapuolille loistava mahdollisuus kehittyä entistä vahvemmaksi toimijaksi Kanta-Hämeen ja Keski-Uudenmaan alueilla. Yhtiöitä yhdistävät pitkä historia alalla sekä panostus kestäviin asiakkuuksiin ja laatuun”, kommentoi Granlund Riihimäki Oy:n toimitusjohtaja Riku Bitter.

”Granlundin mittavan kehitystoiminnan ja erikoisosaamisen kautta voimme tarjota jatkossa myös paikallisesti laajempaa palveluvalikoimaa", lisää Hämeen Insinöörikeskus Oy:n toimitusjohtaja Voitto Pursiainen.


Lisätietoa

Toimitusjohtaja Voitto Pursiainen, Hämeen Insinöörikeskus Oy        
voitto.pursiainen@insinoorikeskus.fi, p. 040 900 8381                             

Toimitusjohtaja Riku Bitter, Granlund Riihimäki Oy
riku.bitter@granlund.fi, p. 0400 564 255

 http://www.insinoorikeskus.fi/

 

Granlund Oy:n lehdistötiedotteessa 5.8.2014 Hämeen Insinöörikeskus Oy:n nimi oli virheellisesti Hämeenlinnan Insinöörikeskus Oy. 

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli