Uutiset

Granlundille ensimmäiset “poikkeuksellisen vaativa” luokan rakennussähkösuunnittelijan pätevyydet

​Vuoden 2016 alusta on aloitettu myöntämään uuden järjestelmän mukaisia sähkösuunnittelijoiden pätevyyksiä.

Uutinen

Rakentamisen suunnittelijapätevyydet uudistettiin vastaamaan vuonna 2014 voimaan tulleita Maankäyttö- ja rakennuslakia. Samalla uudistettiin myös sähkösuunnittelijoiden pätevyydet ja vuoden 2016 alusta on aloitettu myöntämään uuden järjestelmän mukaisia pätevyyksiä.

Uudet rakennussähkösuunnittelijan pätevyysluokat ovat vähäinen, tavanomainen, vaativa ja poikkeuksellisen vaativa. Järjestelmän mukainen pätevyys on todiste siitä, että päteväksi todetun henkilön perus- ja lisäkoulutus sekä työkokemus täyttävät asetetut vaatimukset.

Granlundin työntekijöistä ’poikkeuksellisen vaativa’ luokan pätevyyden ovat saaneet Matti Alakylmänen, Stefan Biström, Ari Hämäläinen, Heikki Kaartinen, Petri Korventausta, Jarmo Seppänen, Matti Urjo ja Leif Virtanen.

- Viralliset pätevyydet ovat tärkeitä tarjouskilpailuissa sekä asiantuntijuutemme kehittymisen kannalta, toteaa Sähköosaston johtaja Matti Urjo.

Sähkösuunnittelijoiden ajantasainen pätevyysrekisteri sekä pätevyysvaatimukset löytyvät osoitteesta http://sähkösuunnittelu.fi.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli