Uutiset

Granlundin Heikki Ihasalo aloittaa Aalto-yliopiston professorina

Granlund Oy haluaa kannustaa työntekijöitään kehittymään, koska se luo arvoa koko yritykselle.

Uutinen

Heikki Ihasalo aloittaa osa-aikaisena Aalto-yliopiston palveluksessa Professor of Practice –tehtävässä aihealueenaan ”Smart building technologies and services”. Mika Virkki ottaa vastaan Ihasalon nykyiset ryhmäpäällikön tehtävät 1.8. alkaen ja Heikki jatkaa Granlundilla johtavana asiantuntijana keskittyen jatkossa erityisesti kiinteistöjen Big Dataan ja älyrakennuksiin.

Ihasalon uudet työtehtävät yliopiston professorina nähdään edistävän yhteistyötä ylipäätään yliopiston ja yritysten välillä. Ihasalon tulevat tehtävät pitävät sisällään sekä teoriaa, että käytäntöä, sillä Aallon professuurin työt tarkastelevat teknologian ja kiinteistöjen toimialan kehityssuuntia pitkällä aikavälillä. Toisaalta Granlundin työtehtävien kautta kosketus käytäntöön säilyy vahvana. Ihasalo tarjoaa lisäksi yliopistomaailmalle verkoston yrityksiin ja nykysuunnittelun haasteisiin. Yhteistyö yliopistojen kanssa työntekijöiden kautta ei ole Granlund Oy:lle uutta, sillä meillä työskentelee useampia tohtoreita ja tohtoriopiskelijoita.

-Asiaan on suhtauduttu todella positiivisesti ylintä johtoa myöten. On hienoa työskennellä yrityksessä, jossa tutkimus- ja kehitystoimintaan panostetaan, ja nähdä, että liiketoiminta ja tutkimus voidaan yhdistää, kertoo Ihasalo.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli