Uutiset

Granlundin lääke talviaikaan: valowebinaarit

Suomi siirtyy talviaikaan sunnuntaina 25.10. ja pimeämpää talvea on edessä useampi kuukausi. Granlund tuokin nyt valoa loppusyksyn pimeyteen valoaiheisilla webinaareilla.

Uutinen

- Valoilla voi tehdä sekä julkisissa tiloissa että sisällä rakennuksissa hienoja asioita, jotka vaikuttavat myös ihmisten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen kiinteistöjen sisällä. Tartumme näihin mahdollisuuksiin webinaareissamme, webinaarien juontaja, valaistussuunnittelija Sanna Forsman kertoo.

Granlundin asiantuntijat vetivät ensimmäiset webinaarinsa lokakuun alussa Energiansäästöviikolla ja positiivisesta vastaanotosta innostuneena päätettiin, että jatkoa seuraa piankin.

- Valaistus on aihe, joka koskettaa kaikkia ja siihen voi ottaa hyvin monimuotoisia näkökulmia. Me innostuimme webinaarimahdollisuudesta, jossa voimme tavoittaa laajan yleisön, niin tavalliset ihmiset kuin suunnittelijatkin, Forsman pohtii.

Valoa useammasta suusta, erilaisin näkökulmin

Puhujina webinaareissa on Granlundin valaistusasiantuntijoita. Valowebinaarit lähtevät liikkeelle tiistaina, Sanna Forsmanin ja Ilkka Paloniemen johdolla. Paloniemi on Garnlundin johtava asiantuntija ja Lux Helsingin taiteellinen johtaja, joka on tehnyt pitkän uran teatteri- ja taidemaailmassa. He puhuvat rakennetun ympäristön muokkaamisesta valojen avulla.

Energia-asiantuntija Nina Peltolan aiheena keskiviikkona on päivänvalosimulointi osana suunnittelua. Hän pohtii webinaarissaan myös, millaista energiansäästöpotentiaalia simuloinnilla on. Torstaina sähkösuunnittelija Juhani Mikkonen tarttuu lopputyönsä aiheeseen energia- ja kustannustehokkaasta valaistusohjauksesta.

Webinaarien juontaja Sanna Forsman vetää Granlund PLUS-palvelukokonaisuutta, jonka osa myös valaistus on. PLUS kokoaa yhteen Granlundin erikoisosaamisen, jonka avulla asiakkaan erityistarpeet otetaan tehokkaasti huomioon.

Kaipaatko valoa syksyyn? Ilmoittautuminen valo-webinaareihin onnistuu näistä linkeistä.

Tiistaina 20.10. kello 9.30 alkaen
Pimp your building!
Valolla uutta identiteettiä rakennuksiin
Johtava asiantuntija Ilkka Paloniemi, Granlund
Ilmoittautuminen tästä linkistä

Keskiviikkona 21.10. kello 9.30 alkaen
Valolla kaamosta vastaan
Päivänvalosimuloinneista apua suunnitteluun ja rakennuksen energiatehokkuuteen
Energia-asiantuntija Nina Peltola, Granlund Consulting
Ilmoittautuminen tästä linkistä

Torstaina 22.10. kello 9.30 alkaen
Käteen sopivaa valoa
Suomen ensimmäinen Osram Lightify Pro -langaton valaistusohjausasennus toimitiloissamme
Sähkösuunnittelija Juhani Mikkonen, Granlund
Ilmoittautuminen tästä linkistä

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli