Uutiset

Hae harjoittelijaksi Granlundille

Meillä suhtaudutaan harjoittelijoihin tulevina työntekijöinä, siksi opiskelijat halutaan oikeisiin hommiin mukaan heti alusta lähtien.

Uutinen

Granlund on vuosikymmenten aikana kasvanut LVI-suunnittelutoimistosta laaja-alaiseksi kiinteistö- ja rakennusalan konserniksi. Meillä on tarjolla harjoittelupaikkoja LVI-, sähkö-, energia-, rakenne ja automaatiotekniikan, ohjelmistoalan, kiinteistötalouden ja taloustieteiden opiskelijoille.

Oikeastaan työllistämme ihmisiä mitä erilaisimmilla taustoilla. Blogissamme kerrotaan, miten monipuolista osaamista kiinteistö- ja rakennusalalla tarvitaan.

Granlundin toimipisteet tarjoavat opinnäyte- tai harjoittelumahdollisuuksia eri puolilla Suomea.

Kokemuksia harjoittelusta Granlundilla

Verneri Saha tuli Granlundin korjausrakentamisen osastolle harjoittelijaksi tänä vuonna ja on viihtynyt talossa hyvin. Videolla Verneri kertoo, mitä hänen työhönsä kuuluu ja miltä ala vaikuttaa.

Katso myös muita videoita, joilla granlundilaiset kertovat työstään:

Eveliina Vesalainen, LVI-suunnittelu

Jussi Multanen, talotekniikka- ja rakennuttajapäällikkö

Waltteri Salmi, Energia-asiantuntija

Davor Stelja, konsultti innovaatio-osastolla

Sanna Grönlund, käyttöliittymäsuunnittelija

Pysyvän työsuhteen alku

Harjoittelu Granlundilla johtaa pääsääntöisesti pysyvään työsuhteeseen. Moni tähtipelaajistamme on aloittanut uransa meillä jo opiskeluaikana: ensin harjoittelussa ja sitten tuntityöläisenä opintojen ohessa. Moni on myös tehnyt opinnäytetyönsä Granlundilla. Valmistumisen jälkeen suurin osa harjoittelijoistamme allekirjoittaa vakituisen työsopimuksen.

Harjoitteluista hyvää palautetta

Vastuullinen Kesäduuni -tutkimuksen (2018) tuloksissa Granlund sijoittui suurten yritysten sarjassa sijalle 10. Yleinen tyytyväisyys kesätyökokemukseen Granlundilla sai arvosanan 3,9 asteikolla 1–4.

Meillä työn mielekkyydestä annettiin jälleen viime kesän kyselyssä huippupisteet (3,6/4). Voikin sanoa, että kahvinkeittäjän pestejä ei ole luvassa (paitsi jos työskentely Aulapalvelussa kiinnostaa). Saimme loistavat arviot myös perehdyttämisestä ja ohjaamisesta, työsopimuksen saamisesta sekä oikeudenmukaisuudesta ja tasapuolisuudesta.

Tutustu toimialoihimme:

Suunnittelu

Konsultointi

Ohjelmistot

Korjausrakentaminen

Lue granlundilaisten uratarinoita.

Mitä Granlund tarjoaa opiskelijalle?

 

Granlundin harjoitteluhakukampanja on käynnissä 14.12.2018–15.2.2019. Lähetä harjoitteluhakulomake täällä.

Meille voi hakea harjoitteluun ympäri vuoden. Harjoitteluhakukampanjan sulkeuduttua voit hakea harjoitteluun avoimella hakemuksella.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli