Uutiset

HSL palkitsi Granlund Oy:n viisasta liikkumista edistävänä yrityksenä

Uutinen

Osana valtakunnallista Liikkujan viikkoa HSL palkitsi Granlund Oy:n viisasta liikkumista edistävänä yrityksenä. HSL etsi elokuussa HSL-alueen työnantajaa, joka aktiivisesti edistää henkilöstönsä tai asiakkaidensa kestävää, vähäpäästöistä ja terveellistä liikkumista.

Granlund Oy järjesti Auton vapaapäivänä 22.9. aamiaisen työntekijöilleen, jotka tulivat töihin pyörällä, kävellen tai joukkoliikenteellä. Aamiaisella työntekijät saivat myös ammattilaisen opastusta juoksuharrastuksen aloittamiseen. Yritys on järjestänyt Liikkujan viikolla muitakin työntekijöidensä hyvinvointia tukevia tempauksia, kuten ohjattua taukojumppaa ja hyppynarukisan. Työntekijät ovat osallistuneet aktiivisesti myös Kilometrikisaan, jonka päätteeksi Granlund Oy lahjoittaa rahaa Suomen Punaiselle Ristille osana Ketjureaktio-varainkeruukampanjaa. Granlund Oy on tukenut lisäksi työntekijöidensä osallistumista Midnight Run -tapahtumaan.

Granlund Oy edistää henkilöstönsä kestävää liikkumista myös pitkäaikaisilla parannuksilla. Toimitilauudistuksensa yhteydessä yritys paransi henkilöstön sosiaalitiloja, joista löytyvät nyt suihku- ja vaatteidenvaihtotilat sekä omat kaapit työmatkapyöräilijöille. Kestävää liikkumista tukee lisäksi se, että yrityksen työntekijöillä on työasiointiautonaan sähköauto.

HSL palkitsi Granlund Oy:n lahjoittamalla sähköpolkupyörän yrityksen työntekijöiden käyttöön työasiointipyöräksi.

Lisätietoa:

Riikka Linna
viestintäpäällikkö, Granlund Oy  
p. 010 759 2011 
etunimi.sukunimi@granlund.fi 

Tiedote HSL:n sivuilla

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli