Uutiset

Energiatehokkuudesta euroja

Granlund mukana Hyvinvointia sähköllä -tapahtumassa

Uutinen

Hyvinvointia sähköllä -seminaari kokosi sähköistysalan toimijat tänä vuonna Tiedekeskus Heurekaan.  Tapahtuman teemana oli Energiatehokkuudesta euroja, millä haluttiin korostaa sähkön merkitystä yhteiskunnan hyvinvoinnille taloudellisesta näkökulmasta tarkasteltuna.

Granlundia tapahtumassa edusti sähköosaston johtaja Matti Urjo, joka puhui energiatehokkaasta tehdasvalaistuksesta case-tapauksen kautta. Suomen energiatehokkain tehdasvalaistus löytyy ABB:n taajuusmuuttajatehtaalta Pitäjänmäeltä. Granlund toimi suunnittelijana valaistussaneerauksessa.

Seminaariesitysten perusteella investoinnit edistyneisiin energiatehokkaisiin sähköistysratkaisuihin maksavan itsensä nopeasti takaisin. Energian kulutustiedon lisääntyminen lisää myös halua kehittää toimintatapoja työpaikalla ja kotona tukemaan sähkön tarpeenmukaista käyttöä ja sen myötä kestävää kehitystä.

Sähköautot paikalla

Granlundin sähköauto Neiti Virtanen oli myös tapahtumassa esillä. Lähes kaikkiin Suomessa myytäviin sähköautomalleihin oli mahdollista tutustua Heurekan edustalla. Katso kuvat!

Lisätietoa ja seminaariesitykset 

Matti Urjo, osastonjohtaja, sähkö
Granlund Oy
p. 050 525 2242
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli