Uutiset

Jan Pawlista Granlund Oy:n kansainvälisen liiketoiminnan johtaja

Vahva kansainvälinen osaaja Jan Pawli on nimitetty Granlund Oy:n kansainvälisen toiminnan johtajaksi. Pawlin vastuulla on kansainvälisen ohjelmistoliiketoiminnan kehittäminen sekä markkinoiden laajentaminen.

Uutinen

Ohjelmisto- ja logistiikka-alalla työskennelleen Pawlin ura on ollut hyvin kansainvälinen.

- Olen ollut käytännössä koko työurani ”vientihommissa”, työskennellyt ja asunut ulkomailla, Pawli kertoo.

Vahvin kokemus Pawlilla on Skandinavian, Euroopan ja Venäjän markkinoilta, minkä lisäksi kokemusta on kertynyt myös Aasiasta ja Yhdysvalloista.  Hän on ollut viemässä useita suomalaisia yrityksiä maailmalle, vetänyt BasWare Oyj:n Skandinavian liiketoimintoja, toiminut GoodMood Productions kansainvälisenä myyntijohtajana sekä 2ndhead Oy:n myyntijohtajana. Ennen Granlundille tuloaan Pawli toimi Itella Oyj:n logistiikkadivisioonan globaalin myynnin ja Skandinavian liiketoimintojen vetäjänä.

Granlundin toimiala on Pawlille uusi aluevaltaus. Hänen mukaansa yrityksen kansainvälistyminen on kiinnostavassa vaiheessa ja hän haluaa olla mukana hyödyntämässä osaamistaan.

- Tuon mukanani kokemusta siitä, miten yritys viedään maailmalle. Kansainvälistyminen on yleensä pitkä ja vaativa prosessi, jossa kilpailukykyinen tuote, pääkonttorin tuki, oikeat valinnat ja pelkäämätön asenne on saatava samaan pakettiin. Kun tässä onnistutaan, on matkaa helpompi kulkea. Granlundissa nämä asiat ovat kohdallaan.

Pawli korostaa Granlundin vahvaa asiantuntemusta kasvavalla alalla. Mahdollisuudet kansainvälisen toiminnan kasvuun ovat merkittävät alalla, joka tarjoaa ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin.

- Granlundilla olen vaikuttunut ihmisistä ja heidän osaamisestaan. Täällä on mukavaa porukkaa, joka tietää, mitä tekee. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle.

Ota yhteyttä:
Jan Pawli
040 764 8390
etunimi.sukunimi@granlund.fi
LinkedIn

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli