Uutiset

Kampusareenalle suunnitteluvaiheen BREEAM-sertifikaatti

Suomen yliopistokiinteistöt Oy:n Kampusareenalle on myönnetty suunnitteluvaiheen Very Good -tason BREEAM-sertifikaatti.

Uutinen

Kampusareena on Tampereen teknillisen yliopiston ja Suomen yliopistokiinteistöjen yhteishanke, jonka tavoitteena on tuoda yritykset ja yliopisto konkreettisesti saman katon alle. Hervantaan rakennettava yliopistojen ja yritysten yhteinen työympäristö tukee yhteisöllisyyttä, oppimista ja poikkitieteellisyyttä sekä mahdollistaa uusien innovaatioiden tehokkaan hyödyntämisen liiketoiminnassa.

Rakennukseen kuuluu kaksikerroksinen jalusta sekä kuusikerroksinen toimisto. Jalustaosa on yliopiston käytössä, ja siihen kuuluu muun muassa opetus-, neuvottelu- ja näyttelytiloja. Toimistorakennus puolestaan on varattu yritysten käyttöön ja lisäksi siihen valmistuu toimistohotellitiloja.

Granlund toimii hankkeessa BREEAM-koordinaattorina ja energia-asiantuntijana. Lopullinen BREEAM-sertifikaatti saavutetaan todennäköisesti loppuvuoden aikana.

BREEAM (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) on vihreiden kiinteistöjen luokitusjärjestelmä, joka tarkastelee rakennuksen ympäristövaikutuksia kiinnittäen huomiota esimerkiksi johtamiseen, energian- ja vedenkulutukseen, käytettyihin materiaaleihin, maankäyttöön ja liikenteeseen.

Kuva: ArkkitehditLSV

Lisätietoja:
Ympäristöasiantuntija 
Sara Tuovinen 
+35810 7592 425 
etunimi.sukunimi(a)granlund.fi 

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli