Uutiset

Katso Tukholman Manager-seminaari netistä

Granlund Manager järjesti yhdessä kumppaninsa Ebab Installationsteknikin kanssa kiinteistöalan vaikuttajat yhteen keränneen aamiaisseminaarin.

Uutinen

Granlund Manager järjesti yhdessä Ruotsin kumppaninsa Ebab Installationsteknikin kanssa kunnossapidon aamiaisseminaarin Tukholmassa, joka keräsi yhteen kiinteistöalan vaikuttajia Tukholman alueelta.

Seminaari videoitiin ja kaikki puheenvuorot on katseltavissa kokonaisuudessaan täältä.

Tukholman keskustassa, historiallisessa Tändstickpalatsetissa järjestetyssä tilaisuudessa keskusteltiin kunnossapidosta laajasti, tuoden esiin niin teoriaa kuin käytännön esimerkkejä. Puhujien näkökulmat täydensivät toisiaan, tuoden monipuoliset mahdollisuudet laajasti esiin.

Professori Hans Lind puhui kunnossapidon pitkän tähtäimen suunnittelun tärkeydestä ja siitä, miten sitä kannattaisi suunnitella ja tehdä. Ebab Installationsteknikin toimitusjohtaja Charlotte Burmester pohti, miten kunnossapidon epävarmuustekijöitä voisi pienentää.

Forum Kauppakeskuksen Håkan Nyman toi puolestaan keskusteluun käytännön näkökulmaa kertomalla, miten he toimivat Forumissa ja miten he ovat onnistuneet Granlund Managerin avulla pienentämään ylläpitokustannuksia.

Keskustelussa olennaisena asiana nousi esiin, kuinka kunnossapito on asia, jonka systemaattinen seuraaminen ja johtaminen on ainoa tapa vähentää epävarmuustekijöitä.

- Olemme hyvin tyytyväisiä seminaariin. Tunnelma oli leppoisa ja keskustelu kiinnostavaa. On selvää, että nämä aiheet ovat pinnalla jatkuvasti ja niistä halutaan vaihtaa kokemuksia ja hyviä toimintatapoja, totesi Granlundin Skandinavian aluevastaava Otto Åkerberg.

Lisätiedot:

Jan Pawli, Granlund International
+358 40 764 8390
firstname.lastname@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli