Uutiset

KOy Elimäenkadulle LEED GOLD -sertifikaatti

Kiinteistö on Suomessa viides kultatason LEED-sertifioitu rakennus.

Uutinen

KOY Elimäenkadulle on myönnetty LEED Gold -sertifikaatti elokuussa 2014. Kiinteistö on Suomessa viides kultatason LEED-sertifikaatin saavuttanut rakennus. Granlund on toiminut hankkeessa LEED-koordinaattorina.

KOy Elimäenkatu on LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n hallinnoima toimistorakennus, jossa toimii useita vuokralaisia ja työskentelee yli 1000 henkilöä. LEED Existing Building Operations and Maintenance -projektin myötä Koy Elimäenkatu on ottanut käyttöön edistyksellisiä kiinteistön ylläpidon toimintoja sekä uusia toimintamalleja tukemaan ja edistämään kestävää kehitystä.

LEED-sertifioinnissa KOy Elimäenkatu sai täydet pisteet vedenkäytön tehokkuudesta sekä innovaatioista ja alueellisista prioriteeteista. Alueellisista prioriteeteista pisteitä ansaittiin vedenkäytön sekä energianhallinnan osalta. Energiatehokkuudessa kiinteistö jäi vain yhden pisteen päähän maksimipisteistä. KOy Elimäenkatu sai lisäksi kiitosta laadukkaasta hiilidioksidipäästöraportoinnistaan ja kiinteistön käyttäjille suunnatusta kestävän kehityksen ”opetusohjelmastaan”, joka kannustaa rakennuksen käyttäjiä ympäristöystävällisyyteen.

Lisätietoja:
Robert McGrath
LEED-projektipäällikkö, LEED AP
Granlund Oy
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Pasi Lindholm
Asiantuntija, Granlund Oy
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli