Uutiset

Metrix: energiatehokkuus, olosuhteet, toimivuus

Uusia ominaisuuksia kiinteistön suorituskyvyn seurantaan

Uutinen

Granlund Manager -tuoteperheeseen kuuluvaan Metrix-sovellukseen on lisätty uusia ominaisuuksia. Metrix jalostaa rakennusautomaation mittaustiedot energiatehokkuutta, sisäilman olosuhteita ja talotekniikan toimivuutta kuvaaviksi suorituskykymittareiksi. Muutamalla avaintunnusluvulla saa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, mutta ohjelmisto mahdollistaa myös rakennuksen suorituskyvyn tarkemman analysoinnin.

Nyt ohjelmiston avulla on mahdollista tarkastella myös kiinteistön teknisten järjestelmien toimivuutta energiatehokkuuden ja sisäilmaolosuhteiden lisäksi. Toimivuus-osio keskittyy rakennusautomaation hälytyksien analysointiin tarjoten tilastointia eniten hälyttäneistä pisteistä.  Metrixin tarjoamalla tiedolla vähennetään turhia päivystyskäyntejä sekä vapautetaan huollon aikaa asiakaspalveluun ja ennakoivaan kunnossapitoon.

Metrixin ominaisuuksia syvennetään ja laajennetaan koko ajan. Kehitämme parhaillaan lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien tarkasteluja ja  yhteenvetoraportointia suurille kiinteistömassoille.

Lisätietoja
Heikki Ihasalo
johtava asiantuntija, rakennusautomaatio
Granlund Oy
p. 040 820 9623, etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli