Uutiset

Mitä ei voi mitata, sitä ei voi johtaa - energiankäytön tuntiseuranta yleistyy nopeasti

Energiatehokkuuden parantamisen pyrkimyksenä on saavuttaa optimitaso energiankäytössä.

Uutinen

Energiatehokkuuden parantaminen on ihmisten ja toiminnan johtamista, jossa pyrkimyksenä on saavuttaa optimitaso energiankäytössä toiminnan ja teknologian asettamissa rajoissa. Luotettava ja ajantasainen mittaustieto mahdollistaa tavoitteiden asettamisen ja kehityksen seurannan. Tuntiperustaisen reaaliaikaisen kulutusseurannan kautta poikkeamien tunnistaminen ja syiden analysointi tapahtuu nopeasti, jolloin niihin voidaan reagoida välittömästi ja ryhtyä korjaaviin toimenpiteisiin.

Automaattisen tuntiseurannan toteutus

Tuntitasoisia kulutuksia voidaan siirtää Granlund Manageriin energiayhtiöiltä tai kiinteistön etäluenta- ja rakennusautomaatiojärjestelmästä. Mikäli kohteessa ei ole tuntiluentaa mahdollistavaa tekniikkaa, voidaan Granlund palvelun avulla kohteeseen asentaa tuntiluennan mahdollistavat laitteet. Laitteet valitaan aina kohteen ja tarpeiden mukaan, vaihtoehtoja löytyy kaikkiin eri kokoluokan kiinteistöihin ja tarpeisiin.

Haluatko kehittää energiajohtamista?

Energia Ohjain® on kustannustehokas asiantuntijapalvelu, jonka avulla voi kehittää kiinteistön energiatehokkuutta ja varmistaa energiankulutuksen optimaalisen tason. Palvelun tarkempi sisältö ja laajuus määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Lähtökohtana toimivat asetetut energiatehokkuustavoitteet..

Lisätietoja:
Asta Varpio
ryhmäpäällikkö, Granlund Consulting
p. 050 315 2526
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli