Uutiset

Piia Sormunen luotsaa elokuun puolivälistä alkaen Granlund Consultingin neuvonanto-palveluita

Granlund Consulting Oy:n neuvonantopalveluissa aloitti 17.8.2015 toimialajohtajana Piia Sormunen.

Uutinen

Hänen vastuualueenaan ovat muun muassa Big Room -työpajat, koulutus ja asiantuntijapalvelut. Hän haluaa työssään viedä konsultointia uuteen suuntaan.
- Olen viehättynyt mahdollisuudesta kehittää konsultointiin uudenlaisia työkaluja sekä palvelutuotteita, kuten asiakaslähtöisiä koulutus- ja asiantuntijapalveluita, hän kertoo.

Sormunen on koulutukseltaan LVI-tekniikan tohtori ja hän on suorittanut opettajan pedagogiset opinnot. Hän on työskennellyt aiemmin viisi vuotta tutkijana teknillisessä korkeakoulussa LVI-tekniikan laboratoriossa. 

Sormunen on yksi Granlundin paluumuuttajista. Teknillisen korkeakoulun jälkeen työura toi hänet tuolloin vielä Insinööritoimisto Olof Granlund Oy:na tunnetun toimiston palvelukseen. Hän aloitti energialaskijana, päätyen TK-osaston ryhmäpäällikkövuosien jälkeen energia- ja ympäristöosaston johtajaksi. 

Elämäntilanteesta johtuen tie vei hetkeksi pois Granlund konsernista, Metropolia-ammattikorkeakouluun energiatekniikan yliopettajaksi sekä Energiaviisas-ympäristöosaamisalueen päälliköksi. Osaamisaluepäällikkönä hänen vastuullaan oli TK- ja liiketoiminta sekä esimiestehtävät.

Piia palasi juurilleen korkeakoulumaailmasta konsulttimaailmaan mieli avartuneena ja uusin ajatuksin. 
- Lähdin mukaan Granlund Consultingiin huipputiimiin takia. Olen innostunut rakentamaan uutta, kasvavaa yritystä, jolla on vahva draivi.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli