Podcast Energianmurtajat

Uusi podcast energiasta

Energianmurtajat on podcast, joka pureutuu kiinteistöalaa puhuttaviin energia-aiheisiin. Tulevaisuuden energiakenttä tulee muuttumaan vahvasti ja kiinteistö- sekä energiasektorin yhteistyö lisääntymään. Podcastissa kiinteistöihin rohkeita muutoksia ajavalla Asta Autelolla on vieraana eri tahojen asiantuntijoita keskustelemassa alaa puhuttavimmista asioista ja ratkaisuista, joilla tulevaisuus voi rakentua vastuullisemmaksi.

Haluamme avata keskustelua eri näkökulmista ja selvittää, mitä energiamurros tarkoittaa käytännössä, mitä se vaatii kiinteistönomistajalta, palveluntuottajalta ja energialaitokselta? Mitä hyötyjä siitä tulee olemaan ja miten siihen voi varautua? Entä kuinka se vaikuttaa kiinteistön käyttäjään? Energianmurtajat tarjoaa eri näkökantoja energiatuotannon muutoksiin ja sen vaikutuksiin niin yhteiskunnan kuin yksilön näkökulmasta.

Podcast on kuunneltavissa myös yleisimmissä podcast-alustoissa (mm. Spotify, Google podcasts ja Apple podcasts). 

Jakso 1: Kuinka hiilineutraaliustavoitteet saavutetaan?

Hiilineutraaliuden tavoittelu lähtee liikkeelle selkeästi asetetuista tavoitteista ja tiekartoista niiden saavuttamiseksi. Energiaviisaat kaupungit -hankkeessa Suomen kuusi suurinta kaupunkia miettivät yhdessä hiilineutraaleja ja energiatehokkaita ratkaisuja. Mitä kiinteistönomistaja voisi oppia hankkeesta ja kuinka se etenee konkreettisesti? Energianmurtajat-avausjaksossa Astan kanssa on keskustelemassa Energiaviisaat kaupungit -hankkeen projektipäällikkö Tuomas Vanhanen

Jatketaan keskustelua

Jäikö podcastin teema askarruttamaan, etkä malttaisi odottaa seuraavaan jaksoon? Asta keskustelee mielellään energia-aiheista myös jälkikäteen ja ottaa vastaan vinkkejä uusista vieraista. Parhaiten pääset keskusteluissa käyntiin Astan LinkedIn-sivulla tai ottamalla yhteyttä. Julkaisemme myös jaksojen välissä Energianmurtajat-teemalla blogeja ajankohtaisista aiheista energiaan liittyen. Tuoreet blogit löydät täältä sekä Granlundin some-kanavista. 

Asta Autelo
Head of Service Business, Energy
asta.autelo@granlund.fi