Uutiset

PTS:llä hallitaan kiinteistöjen kunnossapitoa pitkällä tähtäimellä

Yksi työkalu, useita näkökulmia kunnossapidon suunnitteluun, budjetointiin ja raportointiin.

Uutinen

Granlundin Manager-tuoteperheeseen kuuluva PTS-ohjelmisto on löytänyt laajan käyttäjäkunnan kiinteistöjen omistajista ja kiinteistösijoittajista. Kunnossapidon johtamiseen on kaivattu jo pitkään työkalua, joka tarjoaa yhtenäistä tietoa ja sisältää kiinteistön koko kunnossapitohistorian.

PTS:llä kunnossapitoa suunnitellaan 1–10 vuoden säteellä. Aikatauluja voidaan säätää joustavasti ja päätökset perustella läpinäkyvästi. Kaikki olennaiset tiedot pystytään myös jakamaan, esimerkiksi kunnossapitovastuussa olevalle huoltoyhtiölle.

Kiinteistönhuoltoa tarpeen mukaan

PTS on osoittanut toimivuutensa erityisesti silloin, kun hallittavana on suuria kiinteistömääriä. Dynaamisen salkkurakenteen ansiosta pääkäyttäjä valitsee, miten kiinteistöjä ja hankkeita PTS:ssä ryhmittelee. Samalla PTS toimii kunnossapitostrategian suunnittelun ja toteutuksen työvälineenä.

Integraatioiden avulla PTS hyödyntää sekä uutta että olemassa olevaa tietoa. Jos kiinteistössä tehdään esimerkiksi energiakatselmus, tiedot liitetään PTS:n kiinteistöhistoriaan selkeässä muodossa. Samalla jokaista kunnossapidon toimenpidettä ohjaa todellinen tarve, ja budjetointi on johdonmukaista. Eurot ohjataan oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan.

Lisätietoja:

Marko Laitio, Granlund Oy
p. 040 653 1625
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli