Uutiset

Granlund Consultingin uudeksi toimialajohtajaksi Ritva Rissanen

Granlund Consultingin uutena toimialajohtajana on elokuun alussa aloittanut Ritva Rissanen. Hän vastaa yhdessä tiiminsä kanssa uuden yrityksen omaisuudenhallinnan palveluista, vastuullaan mm. TDD+EDD -prosessit, kiinteistöstrategiat ja –johtaminen sekä ylläpidon konsultointi.

Uutinen

Rissanen on koulutukseltaan talonrakennustekniikan diplomi-insinööri, joka suuntautui opinnoissaan korjausrakentamiseen ja rakennusfysiikkaan.

– Opiskeluaikana kartutin työkokemustani uudisrakennustyömailla, aluksi haalarihommissa ja myöhemmin työnjohto- ja työmaainsinöörin tehtävissä. Valmistumiseni jälkeen työskentelin viisi vuotta Teknillisessä korkeakoulussa tutkijana mm. kosteusvaurio-, radon- ja sisäilma-asioiden sekä rakennusmateriaalien kehityshankkeiden parissa.

Rissasen pitkä konsulttiura sai alkunsa vuonna 1998 hänen siirtyessään Pöyrylle kiinteistökonsultiksi. Hän ehti työskennellä Pöyryn palveluksessa lähes 16 vuotta, joista esimiestehtävissä vuodesta 2007 lähtien. Ennen aloittamistaan Granlund Consultingilla Rissanen teki vajaan vuoden visiitin Rambolille, Pöyry-Ramboll – liiketoimintakaupan seurauksena.

– Kiinteistökonsulttina olen saanut työskennellä monenlaisissa asiantuntijatehtävissä ja projektipäällikkönä muun muassa kiinteistöjen korjaustarpeiden ja ylläpidon sekä kiinteistökauppaprosessien konsultoinnin parissa.

Hyppy Granlund Consultingin asiantuntijaporukkaan lähti halusta rakentaa uutta yritystä heti sen alkutaipaleesta lähtien.

– Olen innoissani tästä muutoksesta. Odotan työntäyteisiä ja antoisia aikoja yhdessä uusien, ja osin ennestään tuttujen, kollegoideni sekä asiakkaidemme kanssa.

Granlund Consulting Oy on kiinteistöliiketoiminnan uusi suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Uusi yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia kiinteistökonsultoinnin palveluita mukaan lukien kiinteistöomaisuuden hallinnan, kustannusohjauksen, kiinteistöjohtamisen sekä energia- ja ympäristökonsultoinnin palvelut.  Yrityksen ytimessä on halu ymmärtää paremmin loppukäyttäjän tarpeita sekä lisätä avoimuutta kiinteistöalalla.

Granlund Consulting Oy toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää noin 600 asiantuntijaa 14 kotimaan toimipisteessä.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli